Dey Macha

dsp160519

dsp231112
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSabtu, Januari 26, 2013

Taib Azamudeen stabil selepas kena angin ahmar

GEORGETOWN: Ahli Parlimen Baling, Datuk Taib Azamuden Mohd Taib kini berada dalam keadaan setabil selepas rebah diserang angin ahmar ketika hendak solat Dhuha semalam.

Beliau kini dirawat di salah sebuah hospital swasta di Pulau Pinang sejak semalam (23 Januari) kerana terkena angin akmar di kediamannya di Baling, Kedah.

Menurut anaknya yang juga Setiausaha Dewan Pemuda PAS Negeri Pulau Pinang, Ustaz Afnan Hamimi, ayahnya tiba-tiba rebah ketika hendak menunaikan sembahyang sunat Dhuha kira-kira pukul 9.30 pagi semalam.

Kini beliau dimasukan ke tingkat 1, Wad CCU di Hospital Swasta berkenaan. Namun keadaanya agak stabil.

"Keadaan ayah saya tidak sangat membimbangkan. Dia perlu rehat buat sementara bagi memulihkan keadaan darah tingginya. Insyaallah pakat- pakat berdoalah agar keadaanya pulih kembali, " ujarnya.

HD

5 ulasan:

 1. alhamdulillah atuh kalau udah stabil mah

  BalasPadam
 2. saya akan terus mendoakannya agar Datuk Taib Azamuden Mohd Taib semoga lekas sembuh dan bisa melakukan aktivitas sehari-hari dengan normal

  BalasPadam
 3. Salam.
  Tuan minta pautan(LINK) blog http://revolusifikiran.blogspot.com dlm blog tuan. Sy senaraikan blog tuan dalam senarai BLOG POLITIK POPULAR. Blog sy revolusifikiran.blogspot.com blog santai gambar-gambar dan fakta-fakta yang menarik. Terima kasih kerjasama tuan.

  BalasPadam
 4. pohon doa dari kumpulan yb johari sama...........

  BalasPadam
 5. OK WSLM ARYA BLOG DAH LINK

  BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive