Dey Macha

dsp160519

dsp231112
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSabtu, Februari 18, 2012

WOYY!!!! TAK DAK MUKA LAIN DAH KA?

DEY MACHA!!!
PASAI PA TAKDAK MUKA LAIN DAH
ASAL BUAT DEMO KAT PENANG MUKA DIA
ASAL HANTAQ KEK TAIK MUKA DIA
KAH! KAH! KAH!

NAK TANYA MAMAT NI
BERAPA TAHUN DIA AMBIK SUB
KONTREK BUAT KERJA2 MACAM NI?
KAH! KAH! KAH!

HANG NAK JADI KETUA MENTERI KA?
MUKA MEMANG SESUAI LA
DENGAN NASI KANDAQ PENANG
TAPI ADA KA ORANG NAK PANGKAH
KALAU HANG BERTANDING
KAH! KAH! KAH!


[KANTOI] Dalang Demo "Ahli PAS" Permatang Pauh Bantah Anwar Sokong Israel Terbongkar !! Kah kah kah

Menurut laporan KL Pos, suatu perhimpunan mendesak Ketua Pembangkang Dato Seri Anwar Ibrahim menarik balik sokongan terhadap Yahudi telah diadakan di hadapan Masjid Masjid Shaik Eusof Jalan Air Itam, Keramat semalam.

Perhimpunan tersebut KONONNYA dianjurkan oleh sekumpulan Jentera PAS Pulau Pinang dan Persatuan Anak Jati Melayu Islam (PAJIM) dan telah dihadiri kira kira 25 orang.


Namun, dalang perhimpunan ini terbongkar apabila beberapa blog mendedahkan seorang daripada individu yang terlibat dalam perhimpunan tersebut.
\Menurut blog Jalan Pulang, individu yang memakai baju melayu kuning cair itu DIPERCAYAI Mohamed Ghani Abdul Jiman, ahli UMNO yang sebelum ini menghantar kek tahi dan hadiah coli dan seluar dalam kepada Lim Guan Eng.


Sila lihat gambar di bawah ini. 
Media pernah melaporkan Mohamed Ghani Abd Jiman (kanan sekali) membawa
empat kek berbentuk tahi kepada Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng pada 8 Disember tahun lalu.


Jika benar dalangnya ialah ahli UMNO, maka sudah terang lagi bersuluh peranan UMNO dan TV3 yang menyiarkan berita ini untuk melaga-lagakan PAS-PKR dalam isu membabitkan kenyataan Anwar berkaitan dengan isu "two states solution" antara Israel dengan Palestine.


P/s: Pada TM, jangan kerana isu diplomasi ini, PR bertelagah dan seterusnya memberikan peluang kepada BN yang sudah lama BERPELUK dengan Israel TERUS berkuasa dan meratah hasil mahsul negara. Duniacacamarba


Berita penuh disertakan di bawah.


Manusia yang dalam gambar pertama dan gambar kedua sebenarnya adalah Mohamed Ghani Abdul Jiman, seorang ahli Umno-APCO yang menyamar alim kunun menjadi ahli PAS siang tadi di Masjid Shaik Eusof, Jalan Air Itam, Keramat, Pulau Pinang selepas solat Jumaat.


Dia juga sebenarnya adalah orang yang sama membawa hadiah coli dan seluar dalam corak harimau ke pejabat Guan Eng (lihat gambar di bawah yang bercermin mata tersisip di atas songkoknya).
Bukti lanjut berkenaan Mohamed Ghani ada di bawah sebagai perbandingan.


Ternyata Umno-APCO dan TV3 suku sanggup menipu seluruh rakyat Malaysia kerana terdesaknya mereka mempertahankan kuasa sanggup melaga-lagakan PAS dan PKR dalam soal Israel-Palestin walaupun Anwar sudah membuat kenyataan rasminya semalam. -JALAN PULANG
Mohamed Ghani Abd Jiman (kanan sekali) membawa
empat kek berbentuk tahi kepada Ketua Menteri
Pulau Pinang, Lim Guan Eng pada 8 Disember tahun lalu


SELAIN memainkan "politik lucah" dan "politik selak kain", Umno kini mula memainkan "politik taik" pula. Budaya politik menjijikkan akan terus dimainkan untuk mendapatkan sokongan rakyat.


Tindakan kali ini benar-benar di luar tahap kewarasan manusia apabila mereka menghina kakitangan kerajaan yang dipilih oleh rakyat dengan hadiah "tahi manusia".


Deligasi Umno Pulau Pinang tengah hari tadi menyerahkan empat hadiah seakan ‘tahi manusia’ yang dibungkus seperti kek kepada kakitangan kerajaan di Komtar, George Town, yang menempatkan Kompleks Pentadbiran Kerajaan Negeri.


Kakitangan kerajaan yang menerima hadiah "tahi manusia" itu dilihat terkedu dengan tindakan "luar batas" dilakukan oleh Deligasi Umno Pulau Pinang itu.


Tergamak mereka menghina kakitangan kerajaan yang bekerja dengan kerajaan yang dipilih oleh majoriti rakyat di negeri ini.
Jurucakap deligasi Umno Pulau Pinang Mohamed Ghani Abd Jiman berkata: "Orang lain tak boleh bagi hadiah ‘tahi manusia’, hadiah ini memang mempunyai nilai sentimental dia kerana dia buat Pulau ini macam ‘pulau tahi".


“Empat (‘tahi manusia’) ini DAP yang taja. Sesiapapun tak perlu tahu dan biar polis siasat. Kalau nak tahu, Guan Eng kena buat laporan polis,” sindir beliau sambil menghina kakitangan kerajaan yang setia berkhidmat dengan kerajaan negeri


Tindakan itu dilihat akan meningkatkan lagi kebencian kakitangan awam kepada Umno yang sebelum ini mengamalkan "politik lucah" dan kini "politik najis" pula.


Berita dari KLPos.com


Iktiraf Israel - Sekumpulan Ahli PAS Pulau Pinang Berdemo Bantah Anwar.


Satu perhimpunan mendesak Ketua Pembangkang Dato Seri Anwar Ibrahim menarik balik sokongan terhadap Yahudi di hadapan Masjid Masjid Shaik Eusof Jalan Air Itam,Keramat. Perhimpunan anjuran Sekumpulan Jentera PAS Pulau Pinang dan Persatuan Anak Jati Melayu Islam (PAJIM) itu telah dihadiri kira kira 25 orang.


Mereka berhimpun untuk menyuarakan dan membangkang secara berhemah tentang kenyataan Anwar Ibrahim yang mengiktiraf dan menyokong Israel.Sebagai umat islam,ini sama sekali tidak boleh diterima.


Menurut mereka yang berhimpun, Anwar Ibrahim seolah olah telah membuka pekung di dadanya sendiri dengan mencemarkan nama baik agama islam di mata dunia.Sewaktu perhimpunan ini berlangsung, mereka juga turut mengulas sekiranya BN kalah pada PRU-13 ini, Pihak Israel akan turut menjajah Malaysia.


Nota:


Lihat, berita dimuatkan tanpa siapa yang menjadi ketua atau yang membuat kenyataan, bukti TV3 dan media pengecut tak mahu mendedahkan siapa dalang di sebalik himpunan ini!! -jalanpulang


http://azmieyusoff.blogspot.com/2012/02/kantoi-dalang-demo-ahli-pas-permatang.html

KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive