Dey Macha

dsp160519

dsp231112
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSelasa, Mac 20, 2012

APA CELUP ANJING MULA MENYALAK?DEY MACHA!!!
INI OLANG CALI MAKAN OOOOOO....
CAKAP BELIT SANA BELIT SINI..
JANJI MASYYUUKKK..
KAH! KAH! KAH!

UMNO SUDAH BIKIN ITU DEWAN NEGARA SELUPA TONG SAMPAH
LANTIK EZAM,LANTIK NALA,LANTIK SHARIZAT
LAGI KUAT LU KUTUK ANWAR
LAGI BOLEH LU JADI SENATOR
KAH! KAH! KAH!

LA NI MASA DAH TIBA UNTUK MENYALAK
SEBAGAI UCAPAN TERIMA KASIH
PASAI DAPAT JADI SENATOR
LU TOLONG GUA, GUA TOLONG LU
U HELP ME, I HELP U KATA AHJIB GOR
KAH! KAH! KAH!

OLANG TUA-TUA KATA
KALAU ANJING MULA MENYALAK
TANDANYA ITU PILIHANRAYA SUDAH DEKAT
KAH! KAH! KAH!


Nallakaruppan tuduh Anwar biseksual

Ahli Dewan Negara Datuk S Nallakarupan, yang pernah menjadi rakan karib Datuk Seri Anwar Ibrahim, sekali lagi mendakwa bahawa pemimpin politik itu tidak layak untuk memimpin negara.

nallakarupan interview 231107 respondBercakap pada sidang akhbar di pejabat Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) Kuala Lumpur, petang semalam, beliau menyatakan rasa terkilan mengapa Pakatan Rakyat boleh menerima Anwar sebagai ketua pembangkang.

"Dia (Anwar) hanya pergi ke sana sini memberitahu (orang bahawa) Barisan Nasional (BN) dan Umno tidak baik. Itu sahaja yang dia cakap.

"(Tetapi) Perdana Menteri sekarang sangat berani, sangat ikhlas dan beliau melakukan yang terbaik untuk rakyat. Kita perlu Perdana Menteri (yang sedemikian) untuk negara.

"Ini kali pertama beliau menghadapi pilihan raya umum selepas menjadi Perdana Menteri. Rakyat mesti memberi peluang kepada beliau," katanya dipetik Bernama.

Sementara itu, Utusan Malaysia pula melaporkan Nallakarupan secara terbuka mendakwa Anwar sebagai seorang biseksual.

Ini, katanya, berdasarkan pengalamannya yang pernah berkawan baik selama 30 tahun dengan ketua umum PKR itu sebelum ini.

nallakarupan interview 230307 nalla anwar ibrahim shaking handsMenurut akhbar milik Umno itu lagi, Nallakarupan mendakwa, kecenderungan Anwar sebagai seorang biseksual bukan lagi rahsia dan beliau sendiri pernah melihat aksi seks pemimpin pembangkang berkenaan sama ada bersama lelaki atau wanita.

''Anwar tidak layak untuk memimpin pakatan pembangkang yang merangkumi PAS, DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR), apatah lagi untuk dilantik sebagai Perdana Menteri jika mereka berjaya membentuk kerajaan pada masa depan,'' katanya.-MKKONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive