Dey Macha

dsp160519

dsp231112
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Mac 07, 2012

MANA AKIDAH?!!!! Hasan Ali dah merapu, Kafir Harbi pula jadi penyedap ceramah

Hasan Ali kini semakin ligat putar dan terus putar 360 darjah.Semakin ligat Najib menghambat waktu dan ligan masa untuk raih undi di kalangan bukan Melayu Ngo Hasan Ali Jati tuduh pulak parti pakatan rakyat PKR dan Dap yang satu masa dulu bersama beliau sebagai pelampau dan cauvinis malah Dap dianggap sebagai kafir harbi.

Hasan Ali yang dakwa ramai pengikut semakin tak ketawan hala.Sekejap nak berjuang Melayu, Islam dan raja, sekejap kata tak mau terlibat dalam politik, sekejap kata biarlah ahli Jati yang tah berapa kerat tu nak terlibat dengan politik pun boleh.

Inilah akibatnya kalau tak ada hala tuju yang betul.Kata kawan saya,"Kalau Hasan Ali kata dia ramai pengikut , Ajaran Ayah Pin yang sesat tu pun kata dia ramai pengikut."


Gambar yang tak menipuSatu fakta yang harus dingat Umno, MCA dan MIC juga adalah gerombolan yang telah 54 tahun berkuasa di negara ini.Tak kira kafir harbi atau apa pun mereka telah sama-sama membolot harta kekayaan negara untuk kepentingan puak dan kroni mereka.

Umno dajalkan hak bangsa Melayu, MCA telah ditolak oleh orang Cina dan MIC juga semakin lenyap daripada fikiran orang India hanya orang Melayu yang tak cerdik saja masih bersama Umno.

Hanya tongkat Umno belum patah berderai, jika orang Melayu lari tinggalkan Umno maka Umno,MIC dan MCA turut akan lenyap dalam pru 13 akan datang.


Satu soalan kepada Hasan Ali adakah kafir harbi yang tibai duit saham RM52 bilion untuk bumiputera/Melayu hingga tinggal RM2bilion?Gambar bawah ni jugak tak menipu.Ceramah Hasan Ali.Tolong jangan ketawa
.....misaimerahpaspb2KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive