Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Rabu, Julai 29, 2020

Dari perkarangan mahkamah hingga ke Parlimen, MP Baling langgar SOP


Himpunan menyokong Datuk Seri Najib Razak pagi ini turut menyaksikan Ahli Parlimen Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) dalam mengekang jangkitan Covid-19.
Ahli Majlis Kerja Tertinggi Umno berkenaan dilihat berarak bersama-sama kumpulan penyokong Najib tanpa memakai pelitup separuh muka.
Azeez hadir dalam perhimpunan kira-kira 2,000 peserta dengan sebahagiannya warga emas yang terbukti sebelum ini merupakan kumpulan usia berisiko tinggi dijangkiti pandemik Covid-19.
Pengerusi Lembaga Tabung Haji (TH) pada Julai 2013 hingga Mei 2018 itu juga sama sekali dilihat tidak mengamalkan penjarakan sosial satu meter seperti kerap kali diingatkan Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah.
Pengerusi Lembaga Tabung Haji (TH) pada Julai 2013 hingga Mei 2018 itu juga sama sekali dilihat tidak mengamalkan penjarakan sosial satu meter seperti kerap kali diingatkan Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah.
Azeez tanpa memakai pelitup muka ketika berarak di mahkamah kemudiannya hadir di persidangan Dewan Rakyat pagi ini

Masalah Air Berkarat?Nak Pasang Cuckoo?Daftar Segera Secara Online

10 ulasan:

  1. Dia pakai mask warna gelap kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ...ya lah tu. Skin color mask. Takkan tak prasan kot?

      Padam
    2. Kesian ramai warga emas yg dipaksa menyokong lanun.

      Padam
  2. Giler betul penangan lafaz sumpah laknat Bossku

    Semalam Lafaz Sumpah Hari Ini Sabah Melingkup


    Insyallah kesan pada kesan sumpah laknat.. Allah bayar cash di donia lagi... banyak yg menyusul insyallah hinggga PRU tiba nnti

    Saya ulangggg...!!!!!

    BalasPadam
  3. Tak buat sumpah laknat pun memang bosskurr bersalah...janji Allah benar...sape buat salah walau sebesar zarah pun akan di hitung di dunia dan diakhirat...apatahlagi sebesar 42 jota...1MDB...dll....

    BalasPadam
  4. 42 jota.aku kayaaaaaaaaa tp lepas 12 tahun la.hahaha

    BalasPadam
  5. Polis buat apa? Bukti cukup terakam. Bukan mamak tu saja. Ramai lagi. Kesian kat DG Kem kesihatan

    BalasPadam
  6. Halo semuanya, saya Rika Nadia, saat ini tinggal orang Indonesia dan saya warga negara, saya tinggal di JL. Baru II Gg. Jaman Keb. Lama Utara RT.004 RW.002 No. 26. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberikan saran nyata kepada semua warga negara Indonesia yang mencari pinjaman online untuk berhati-hati karena internet penuh dengan penipuan, kadang-kadang saya benar-benar membutuhkan pinjaman , karena keuangan saya buruk. statusnya tidak begitu baik dan saya sangat ingin mendapatkan pinjaman, jadi saya jatuh ke tangan pemberi pinjaman palsu, dari Nigeria dan Singapura dan Ghana. Saya hampir mati, sampai seorang teman saya bernama EWITA YUDA (ewitayuda1@gmail.com) memberi tahu saya tentang pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ny. ESTHER PATRICK Manajer cabang dari Access loan Firm, Dia adalah pemberi pinjaman global; yang saya hubungi dan dia meminjamkan saya pinjaman Rp600.000.000 dalam waktu kurang dari 12 jam dengan tingkat bunga 2% dan itu mengubah kehidupan seluruh keluarga saya.

    Saya menerima pinjaman saya di rekening bank saya setelah Nyonya. LADY ESTHER telah mentransfer pinjaman kepada saya, ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah Rp600.000.000 yang saya terapkan telah dikreditkan ke rekening bank saya. dan saya punya buktinya dengan saya, karena saya masih terkejut, emailnya adalah (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

    Jadi untuk pekerjaan yang baik, LADY ESTHER telah melakukannya dalam hidup saya dan keluarga saya, saya memutuskan untuk memberi tahu dan membagikan kesaksian saya tentang LADY ESTHER, sehingga orang-orang dari negara saya dan kota saya dapat memperoleh pinjaman dengan mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) silakan hubungi LADY ESTHER Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini tetapi saya sangat senang sekarang dan saya memutuskan untuk memberi tahu orang lain tentang dia, Dia menawarkan semua jenis pinjaman baik untuk perorangan maupun perusahaan dan juga saya ingin Tuhan memberkati dia lebih banyak,

    Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: (rikanadia6@gmail.com). Sekarang, saya adalah pemilik bangga seorang wanita bisnis yang baik dan besar di kota saya, Semoga Tuhan Yang Mahakuasa terus memberkati LADY ESTHER atas pekerjaannya yang baik dalam hidup dan keluarga saya.
    Tolong lakukan dengan baik untuk meminta saya untuk rincian lebih lanjut tentang Ibu dan saya akan menginstruksikan, dan ada bukti pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) Terima kasih semua

    BalasPadam
  7. Nama..Brian Günter Haugen
    Tinggal di ..... Rhine-Westphalia Utara
    Profesion ...... ahli perniagaan
    Jumlah pinjaman .... € 250,000
    Faedah pinjaman .... 1%
    Agama: Katolik
    E-mel saya untuk setiap ekuire; brianhuagen101@gmail.com

    Dikatakan bahawa hidup hanya dapat dinikmati sepenuhnya jika ada penderitaan dan keperitan. Saya gembira dan bersyukur kerana saya bersama Mizuho Bank, Ltd. Branch Düsseldorf menerima pinjaman sebanyak € 250,000 dalam akaun bank. Adakah anda seorang lelaki atau wanita yang telah memohon pinjaman dan telah ditolak oleh bank anda? Saya ingin memberitahu anda hari ini bahawa anda boleh mendapatkan pinjaman dari syarikat dalam talian terbaik dan anda tidak perlu mengisi banyak dokumen, mereka juga mempunyai kadar faedah 1% yang baik. Saya diperkenalkan dengan SYARIKAT PINJAMAN AASIMAHA ADILA oleh seorang rakan yang telah menerima pinjaman daripada mereka. Saya memerlukan wang tunai dan pergi ke bank saya. Mereka memberitahu saya bahawa kerana kredit buruk saya tidak layak mendapat pinjaman, dan kadar faedah bank tinggi. Saya gembira sekarang kerana dapat membina perniagaan besar impian saya. Pembayaran saya akan bermula tidak lama lagi. Berhentilah membuang masa dengan bank perdagangan dengan kadar faedah yang tinggi dan terapkan AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM untuk mendapatkan dana pinjaman anda. Mereka sangat pantas mendapatkan pinjaman yang diluluskan dan memberi kredit ke akaun anda pada hari yang sama dengan permohonan. Tidak, terlalu banyak proses dan prosedur yang terlibat, seperti halnya bank. Syarikat pinjaman tidak tahu bahawa saya berkongsi berita baik ini. Anda boleh menghubungi mereka melalui e-mel.
    Mohon sekarang ..... (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com)
    E-mel saya untuk setiap ekuire; brianhuagen101@gmail.com

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive