Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Disember 31, 2013

PANAS!!! ADA ORANG SOUND RAFIZI...JANGAN KACAU BINI ORANG


DEY MACHA!!!
SAYANG BETOI DIA DENGAN BINI PM
KAH! KAH! KAH!

 BIAQ NAJIB DAH LA JAGA BINI DIA
YANG HANG DOK KECOH BOLEH APA?

DIA TUDUH RAFIZI KACAU BINI ORANG
TAPI DIA BOLEH PULAK BACK UP BINI ORANG
POYORAN LA HOHO!!!

DOK SEBUT FITNAH
TAPI APA YANG RAFIZI FITNAH?
KASI SAMAN LA KALAU FITNAH
KAH! KAH! KAH!



10 ulasan:

  1. Orang tak dak akhlak dapat sekupang dua pungkok pun jaja kat orang memalukan tentera m'sia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia tentera ape.....keje pun tak hbs lpstu gune name tentera..puuiiiiiii..

      Padam
  2. Bini org ke bini lemvu minah tu?bangang lemvu je laki dia. Kalau laki bangang lemvu, bini lemvu le tu..haha.. go go rafizi.. ganyang style..(ganyang jgn x ganyang)

    BalasPadam
  3. Biadap tak habih.

    BalasPadam
  4. Kumpulan penjilat tegar makbapak depa tak boleh ajar pasai jadi misibat.

    BalasPadam
  5. KUATnya MENGAMPU, dpt seluar dlm rosmah pun jadilah

    BalasPadam
  6. Mengampu.rosmah

    BalasPadam
  7. hang pi jual Sendayu Tinggi lagi elok la woii

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama1/1/14 2:12 PG

    mau x mengampu, kat akhirat t big mama nak bg bahagian.... kalau rasa kebal dari api neraka, silakan le buat naya pada kami.. silakan2... buat apa nak buat, no hal..., susah dunia x sesusah kat akhirat, nak tau mcm mana susahnya kat akhirat, gi ngaji.. ustaz ikhlas bersepah...., jgn cari ustaz fulus, tu cari manfusss.. try api rokok tgk, leh tahan x.. 70 kali ganda tau panasnya api neraka dari api dunia yg paaaaaling panas,... leh tahan ke abg senaman ponggong ooi?

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama2/1/14 2:39 PG

    Najib tak bising dia pulak yg menyalak mcm anjing..monyet pun tau bezakan antara kawan dengan lawan apa jenis spesis ko ni haaa?dia ni mmg kepala otak dia letak kat pungguk..macaiiii

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive