Dey Macha

dsp160519

dsp231112
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Oktober 09, 2013

ANWAR GESA SPRM SIASAT SHABERY CHEEK,TUNGGU LAGI....

Pihak berkuasa perlu menyiasat bekas menteri belia dan sukan Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berhubung bil kementerian berjumlah RM67.6 juta untuk sambutan Hari Belia pada 2012, kata Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim.

NONEMenurut Laporan Audit Negara, kementerian itu membelanjakan lebih empat kali ganda berbanding apa yang diperuntukan untuk acara itu, termasuk RM1.6 juta untuk menjemput kumpulan daripada Korea, K-Pop.

Anwar berkata perkara itu amat memeranjatkan kerana didakwa menyalahgunakan kuasa dan pembaziran dana awam, sehubungan itu Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM) digesa menyiasat pemimpin itu.

Ketua pembangkang berkata ia merupakan satu keputusan politik dan pemimpin politik perlu bertanggungjawab dengan tindakan pembaziran dana awam dan tidak seharusnya menyalahkan kakitangan awam sahaja.

"Saya menggesa SPRM untuk mengambil tindakan serta merta untuk menghukum 'jerung' dan tidak hnya menghukum 'ikan bilis'" katanya.

MK

P-A-N-A-S-S-S !! ... Rahsia 'BESAR' Suami Saya... 

5 ulasan:

 1. http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=1607&idc=8888#.UlT-z1DQlaY

  BalasPadam
 2. shabery chik dh start berbuih mulut skng ni. terus bisu.

  BalasPadam
 3. deii..aneyy..2014 potong bajet semua kementerian kalu.. lebihan hasil kasi rakyat susah jg.. itu serupa robin hood juga aneyyy..

  BalasPadam
 4. aku suka main layang2 di kampung dulu...tak pernah fikir pun pasal harga rokok rm 12 sebungkus.

  BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive