Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Isnin, Ogos 25, 2014

VIDEO PENCURI DI MASJID MAKAN KIPAS ANGIN






Sedap betul pencuri dalam masjid ni makan kipas angin keh3. Ape pendapat anda tentang video ni?

More : Sukan Star TV


10 ulasan:

  1. Tanpa Nama26/8/14 8:58 PG

    Bukan begini cara islam. Patut tnya apa masalah dia.. klu mslh duit cuba bantu. Klu mslh dadah hntr ke pihak berkuasa. Islam itu indah.

    BalasPadam
  2. Macamni rupanya perbuatan ahli mesjid, siap ada flying kick dan boleh suka-suka pula hentak kepala dengan kipas. Mana punya ikutan yang diamal ? Ajaran emosi sendiri ! perbuatan tanpa siasat dan beri peluang menjawab samalah dengan perangai jahiliah!!

    BalasPadam
  3. Klu budak tu report kat polis, ajk masjid yg terajang dan hentak kepala budak tu dgn kipas tu sah akan kena dakwa balik!! Buat kerja tak guna otak, guna kepala lutut!!

    (Budak2 muda takut datang masjid kdg2 sbb sikap ajk2 masjid yg jadikan masjid tu macam mak bapak dia punya)

    BalasPadam
  4. ..setuju dgn wak dol

    BalasPadam
  5. Jangan percaya sangat puak puak pakai kopiah sekarang ni. hati busuk. Puak JAWA ke tu???

    BalasPadam
  6. Buruk sungguh perangai orang Islam ni. Belajar pondok mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama27/8/14 9:03 PG

      pondok tunggu durian kot..

      Padam
  7. Ni puak AJK Masjid paling jahil dalam Malaysia...aku setuju dgn semua komen diatas...Duit org ramai derma ajk seronok tengok jumlah bertambah setiap kali lepas sembahyang jumaat...aepatutnya duit tersebut digunakan utk kebajikkan para kariah taman/kampung

    BalasPadam
  8. Org melayu islam paling hodoh perangai klu dapat tangkap org buat salah. Balai cerita dah la. Pandai la polis setel. Org melayu klu xde agama islam lg teruk la gamaknye.

    BalasPadam
  9. Ni kerajaan pakatan .. MALU LAH PAS NI BODOH BERUK

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive