Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Januari 14, 2009

GAMBAR LUCAH ORANG DAH MATI AKAN DIJUAL


Gambar 'erotik' Marilyn Monroe akan dijual tidak lama lagi

SUSUNAN OLEH ZIEMAN
Selasa Januari 13, 2009


AKSI 'panas' dan menggairahkan bintang lagenda mendiang Marilyn Monroe akan tetap menimbulkan sensasi walaupun aktres simbol seks itu sudah lama meninggalkan kita.

Berita terhangat di Hollywood sekarang ialah tujuh gambar bogel dan separuh bogel bintang lagenda Marilyn Monroe bertajuk "Last Sitting" yang dirakamkan pada tahun 1962 akan dijual tidak lama lagi.

Menurut HuffingtonPost.com., gambar-gambar yang disifatkan sebagai klasik itu dan dirakamkan oleh jurugambar Bert Stern akan dijual setelah satu penyelsaian damai dicapai baru-baru ini.

Stern telah mengambil 2,500 gambar erotik pelakon Marilyn yang terkenal dengan aksi ghairahnya untuk dimuatkan dalam majalah Vogue sejurus sebelum beliau mengambil lebihan ubat tidur dan menemui ajalnya.

Pada tahun lepas, khabarnya Stern telah mendapat tawaran lumayan dari dua jurugambar Donald Penny and Michael Weiss. Kedua jurugambar ini telah capai kata sepakat dengan Stern untuk menyalin tujuh transpirasi filem ke rakaman foto.

Walau bagaimanapun, Stern tiba-tiba telah mengambil tindakan mahkamah meghalang proses ini dan mendakwa foto-foto itu telah dicuri daripadanya. Sementara Penny and Weiss pula mendakwa mereka menjumpai foto ini di tempat pembuangan sampah sarap di kawasan Manhattan pada tahun 70an.

Apapun, masalah pendakwaan dalam mahkamah ini telah dapat diselesaikan secara baik baru-baru ini. Menurut penyelesaiannya, sembilan set foto daripada pemindahan transpirasi akan di hasilkan bersama utnuk dijual.

MSTARONLINE
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Komen

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive