Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Januari 27, 2010

Projek Menternak BerukKUALA LUMPUR 27 Jan 2012: Projek menternak beruk akan dilancarkan bagi melahirkan zuriat beruk-beruk berkemahiran tinggi untuk membaca segala macam fitnah yang berleluasa sejak akhir-akhir zaman ini di media arus perdana v6.

Kekurangan beruk-beruk terlatih akan mengakibatkan segala usaha memutarbelitkan fakta akan terbengkalai begitu saja.Industri persuratkhabaran sejak akhir-akhir ini menghadapi kerugian berjuta-juta ringgit akibat kejatuhan mendadak jualan mereka.

Sejajar dengan perkembangan industri pemberukkan yang semakin mundur kebelakangan ini secara langsung memberi tempias baru terhadap pemain industri persuratkhabaran berasaskan putar belit dan mengadu domba yang semakin terpinggir.

Dana sebanyak RM3.5 billion akan disuntik terhadap beruk-beruk yang berkemahiran di samping pelaburan lain yang bakal memberi impak maksima kepada bakal pelabur menjelang PRU ke 13.

Hasil kajiselidik mendapati kadar penembusan internet jalur lebar di kalangan beruk akan meningkat di suku ketiga tahun ini.Untuk itu satu pelan jangka panjang akan di wujudkan di kalangan akar-umbi beruk bagi merealisasikan gagasan air sarsi tersebut. Ini memandangkan konsep tersebut sudah mula diterima pada dasarnya.


SAIFUL APEK & MALEK NOOR TELAH TURUT SERTA...ANDA PULA ????
Beri sekali dapat banyak kali...
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Komen

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive