Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, Ogos 22, 2013

PROTON SUPRIMA DAH KANTOI KAH! KAH! KAH!

DEY MACHA!!!
HEBAT BUNYI PROTON SUPRIMA
GUA INGAT SUP HARIMAU
TAPI DEPA TAK GOOGLE DULU KA NAMA TU?
KAH! KAH! KAH!




KILANG UTK DISEWA DI SERI MANJUNG PERAK CALL ILA 017-5655767
NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?
RUANG IKLAN TEKS RM10 SEBULAN

13 ulasan:

  1. post paling bodoh pernah aku baca. tak nak beli, sudah lah. najib ada paksa kau beli ke.bodoh

    BalasPadam
    Balasan
    1. post ni tak bodoh...dah hakikat bendanya ada..apa nak buat..mungkin namanya sama..maksudnya berlainan...tak gitu..yg membodohkan org mungkin lebih bodoh lagik...ish..ish...ish..

      Padam
  2. beli dua2 sekali..... x haram pon!!....

    BalasPadam
  3. kehkeh keh...pas nie buleh keluarkan plak jenis sanita...heheheh..

    BalasPadam
  4. Jangan2 seat proton ni dibuat dari tuala wanita suprima tak??

    BalasPadam
  5. boleh belah la...proton x de kelassss

    BalasPadam
  6. Tuan tunjukkan kebijasanaan kite..membuat penilaian...dan perbandingn...proton kereta kitA...abaikan bn tu...memnunjukkan bangsa kita pun maju...jd pembakang yg bijak...bkn membantah membuta tuli....sy pun pembangkang...yg pangkah pakatan mse pru 13....krn sy yakin yg kite bijak...betulkan yg salh...tungkatkn yg baik...jgn bg komen yg tdk bijak...jgn samekan pemikiran kite mcm mereka...maaf kalu sy tersilap...salam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan, Proton akan jauh lebih maju kalau tidak dimanjakan oleh Mamadey Pandeykutty. Manja punya pasal la kualiti takde, jauh ketinggalan dengan kereta kereta cap korea. Chittt.....ptui Lepas ni bole keluarkan model proton menses pulak.

      Padam
    2. Silap tu ia ta maju kerana spare part dan barangan di milikki kroni.Macam rumah simen, batu dan besi semua milik kroni

      Padam
    3. kalo cinabeng bagi job kat cinabeng ko nak panggil ape plak?

      Padam
  7. Beli tanah dan rumah sebelum ia melonjak.Kereta kancil 2nd hand pun ta jadi malu.Pertamakan yg utama.Kalau bawak Honda tetapi rumah kos rendah buat apa. Kikis sikap Melayu biar papa asal bergaya

    BalasPadam
  8. aku setuju ..tu ...tanah akan naik ..rumah akan naik ......kerete ,,,tu kecik takpe ..tak kisah

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive