Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Julai 26, 2011

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama

Facebook chat versi baru agak menjengkelkan. Rasa macam tidak mesra pengguna pula. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.



Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.



Untuk pengguna firefox, install addons dari link ini.







Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama


Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari link ini(Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)



Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama


Buka(login) facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama.:)



Happy blogging and happy facebooking.:) - unwanted



demolanie

KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive