Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Jumaat, September 13, 2013

TV UNIFI YANG HAMPEH

DEY MACHA!!!
SEMALAM TV UNIFI BUAT LECEH
TAK DAPAT SIAR TV9 MASA LIVE BOLA MALAYSIA VS THAILAND
KATANYA TAK DAK HAK PENYIARAN
PADAHAL KALAU TENGOK TV9 GUNA ANTENA FREE JE
KOMAN SEPANA JUGA TV UNIFI NI
KAH! KAH! KAH!

8 ulasan:

  1. bab caj mengecas x pernah fail natang kapirtalis nih

    BalasPadam
  2. Biasalah providers ni blm subscribe ok semua boleh.... Lepas itu semua tak boleh broadcasting right laa apiiii raah tong sampah

    BalasPadam
  3. Samalah...skrg ni saya tengah komplen pada pihak UNIFI... tengok apa alasannya...Hampeh...kalau saya tahu semalam pakai antena jer..baik terus cucuk jer belakang tv...

    BalasPadam
  4. Alasan pihak UNIFI, memandangkan pihak TV9 membayar utk mendapatkan live broadcasting tersebut, maka pihak TV9 mempunyai hak ka atas siaran tersebut, dan tidak menyalurkan siaran tersebut kepada pelanggan Hypptv.. org mcm kita jadi mangsa...betul2 HAMPEH...pakai arial tv jg lepas ni lagi best..

    BalasPadam
  5. apa nak heran kalau nak tengok bola sepak di internet asyik tersekat-sekat

    BalasPadam
  6. Lagi satu..., sepatutnya pengumuman dalam Bahasa Melayu di baris pertama dan Bahasa Inggeris barulah di baris kedua.. tak memartabatkan bahasa melayu betul...

    BalasPadam
  7. mmg baghal lh diaorg ni..

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive