Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSelasa, Februari 10, 2009

MOOD PILIHANRAYA BERTERUSAN WALAUPUN BN TIADA MOOD BERPILIHANRAYAADUN LETAK JAWATAN.BERITA YANG MEMBUATKAN BN KELAM-KABUT CARI PERUNTUKAN PILIHANRAYA. ADA LAGI KA DUIT? IBARAT BERUK YANG TIADA SELERA UNTUK MAKAN PISANG,
BN YANG TIADA MOOD UNTUK BERPILIHANRAYA SEJAK AKHIR-AKHIR INI TERPAKSA MENEMPUH SEKURANG-KURANGNYA 2 LAGI PERTARUNGAN MENGUJI KEJANTANAN DALAM MASA 60 HARI DARI HARI INI. SATU DI BUKIT GANTANG PERAK(PARLIMEN) DAN SATU LAGI DI SELAMA KEDAH (DUN).MAMPUKAH BN MENYAMAKAN KEDUDUKAN SETELAH TEWAS 2-O BARU-BARU INI?


Sah Arumugam letak jawatan Adun
Harakahdaily
Mon | Feb 09, 09 | 9:35:53 pm MYT

ALOR SETAR, 9 Feb (Hrkh) - Terkini jam 9.10 malam tadi, V arumugam telah meletakkan jawatan Adun Bukit Selambau setelah dimaklumkan meletakkan jawatan sebagai Exco Kedah petang tadi.

Demikian dilaporkan wartawan Harakah Kedah Izwan Abdul Halim kepada Harakahdaily yang kini berada di sidang media Menteri Besar Kedah Dato' Seri Azizan Abdul Razak yang memaklumkan isu tersebut.

Beliau dipercayai melakukan demikian akibat tekanan dan tuduhan yang diterima oleh beliau dan keluarganya yang dikaitkan dengan skandal moral.- azm
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Komen

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive