Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comJumaat, Julai 01, 2011

PANAS!!! 10 SEKELUARGA DITANGKAPBalik Pulau: Sepuluh orang dari sebuah keluarga ditangkap awal malam ini ketika mereka sedang memakan teloq kuning.Serbuan dilakukan ketika mereka asyik memakan teloq kuning bersama nasi lemak antarabangsa di sebuah rumah tidak bernombor di sini.Bagaimanapun seorang daripada mereka dibebaskan kerana hanya memakan teloq masin yang isi ditengahnya berwarna merah pakturiot.

Nasib sembilan lagi ahli keluarga tidak dapat diketahui setakat ini."Kesemua mereka ditahan atas kesalahan memakan teloq kuning berkenaan dan seolah-olah menyokong perhimpunan bertemakan kuning 9 Julai ini",kata sumber yang enggan dikenali.

Sumber itu juga berkata buat masa ini hanya teloq kuning yang berwarna merah dibenarkan untuk dimakan.

Difahamkan kesemua mereka yang ditahan akan diarahkan melakukan ujian air kencing bagi memastikan samada air kencing tersebut berwarna kuning ataupun lain-lain warna yang dibenarkan.Selain dari itu mereka juga perlu melepasi ujian tahi,sekiranya tahi kuning maka mereka akan didakwa kerana bersubahat dengan parti komunis...kah!kah!kah!-UTUSEKS MELOYASUDAHKAH ANDA MENGUNDI? KALAU BELUM,SILA UNDI BIAQPILA SEKARANG...SEKALI-SEKALA,APA ADA HAL KAN?
GUA MEMERLUKAN RAMAI PENGUNDI HANTU BAGI MEMENANGI PILIHANRAYA INI... KAH!KAH!KAH!KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

1 ulasan:

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive