Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Disember 14, 2011

Parti goyang Tekno Batam di Melaka


SEBAHAGIAN daripada 28 remaja menunggu untuk menjalani ujian air kencing selepas ditahan di sebuah pusat hiburan di Melaka Raya, Melaka semalam.

MELAKA – Muslihat licik sekumpulan 28 anak muda yang menempah sebuah bilik karaoke kononnya untuk menyambut hari lahir seseorang terbongkar apabila mereka didapati menukarkan ‘majlis’ itu kepada parti menghisap dadah beramai-ramai semalam.

Perbuatan tidak berakhlak remaja berusia di antara 13 dan 29 tahun tersebut terbongkar apabila parti liar di sebuah pusat hiburan di Melaka Raya di sini diserbu pada pukul 2.45 pagi. Mereka mula masuk ke situ kira-kira dua jam sebelum serbuan.

Ketika serbuan kesemuanya sedang asyik menggoyangkan kepala masing-masing mengikut rentak irama muzik Tekno Batam.

Polis yang menyertai serbuan Ops Pusat Hiburan itu turut terperanjat apabila bukan sahaja menemui pelbagai jenis dadah seperti syabu, ekstasi dan eramin 5 malah terdapat sebuah dulang yang dipenuhi serbuk ketamin dipercayai diambil melalui hidung oleh pengunjung.

Kesemua dadah itu ditemui di atas lantai bilik dan di dalam beg tangan pengunjung selepas pemeriksaan rapi dilakukan.

Serbuan itu turut menahan seorang kanak-kanak lelaki berusia lapan tahun bersama ibunya berusia 29 tahun yang merupakan pelayan premis termasuk enam remaja bawah umur.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik negeri, Supritendan Md. Azmi Othman memberitahu, pihaknya menyerbu dua buah bilik di premis itu.

kosmo


KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive