Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, Disember 24, 2009

Petua Mencantikkan Buah Dada

Setiap wanita tentu sekali mengidam-idamkan agar memiliki buah dada yang cantik dan menggiurkan. Mungkin ianya merupakan salah satu aset terpenting bagi mereka. Andainya buah dada terlalu kecil atau tidak seimbang dengan tubuh, pastinya mereka amat runsing. Rasa rendah diri, kurang keyakinan dan macam-macam lagilah. Biasalah tu, kan?


Justeru itu, untuk menyelesaikan masalah anda, saya sediakan satu petua wanita kat sini. Iaitu bagaimana caranya untuk mencantikkan buah dada. Anda boleh cuba memanfaatkan khasiat yang ada pada daun turi.


1. Pertama sekali, ambil beberapa helai daun turi.

gambar bunga dan daun turi

Gambar hiasan - Wikipedia



2. Kemudian, anda ramaslah daun turi tadi untuk mendapatkan airnya.

3. Akhir sekali, tibalah masanya untuk anda gunakan air ramasan daun turi tu Sapukannya pada buah dada anda setiap kali selepas mandi.

Amalkan sehinggalah anda berpuas hati atau setelah mendapatkan hasil seperti yang diingini.


Selamat Mencuba!


p.s: Setelah anda berpuas hati dengan bentuk buah dada yang baru, gunakanlah ke arah kebaikan. Jangan pula disalahgunakan seperti timbul perasaan riak dan menunjuk-nunjuk kepada orang yang tak sepatutnya anda tunjuk.

p.p.s: Sebaliknya, bersyukurlah dengan kurniaanNya. Kita hanya mampu berusaha dan Dialah yang menentukan. Bila-bila saja nikmat tersebut boleh ditarik balik. Wallahua'lam.


petuasejagat


Menambahkan Pendapatan Dengan Team Kami
Beri sekali dapat banyak kali...
MAHUKAN PENDAPATAN RM2000-RM3000 SEMINGGU?
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive