Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Januari 26, 2010

Pengumuman dari blog Aduka Taruna

Bukan Gambar Aduka


Oleh :Xenan
Oleh kerana fitnah dan berita palsu yang terlampau banyak di laman maya, Gua bersama rakan telah mengambil alih blog aduka taruna untuk tujuan penerangan berita rasmi aduka.

---------------------------------------

oleh ali :

Salam satu Malaysia. Entry ini tidak menyokong atau membela aduka. Den cuma nak bagitahu ado mangkuk-mangkuk yang menyebarluaskan gambar aduka di facebook, blog dan tagged. Betul-betul berniat jahat. Itu bukan gambar aduka. Gambar sapo la yang korang pedajalkan tu. Kepada Herman Samsudeen dan NurAflah, sila tarik gambar yang dimaksudkan. Jangan bikin fitnah beb. Jangan buat malu organisasi yang ekau sertai dan ekau sokong. Jangan memalukan orang yang tak bersalah. Tak pasal-pasal orang lain yang kono tangkap. Karang tak memasal report polis kat korang berdua menyebabkan organisasi ekau pun terpalit samo. Oh ye bagi yang lain yang tolong menyebarluaskan gambar tu sila lah tarik gambar tu dari blog memasing. Jangan jadi jobo bai. Nak tahu sapo aduka, tunggu pada hari dia menyerah diri. Tolong jadi blogger yang bertanggungjawab.

Eh bai, ekau ompek orang dah dimalukan. Poie repot copek.

Mak ai siap tulis wanted tu bai. Buek malu omak kau. Ekau poie saman copek sapo yang lotak gambar kau ni kat internet.

Herman Samsuden semakin jobo menyiarkan gambar aduka, padahal itu bukan aduka. Adakah Herman sebenarnya bermusuh dengan jejaka di gambar itu lalu memperdajalkannya?[link]



sumber:adukataruna


SAIFUL APEK & MALEK NOOR TELAH TURUT SERTA...ANDA PULA ????
Beri sekali dapat banyak kali...
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive