Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Rabu, Februari 08, 2012

VIDEO Staf KFC I-City Belasah Pelanggan





Video
pekerja kfc di i-city memukul pelanggan selepas pelanggan tersebut
meminta pihak berkenaan meminta maaf akibat kehabisan ayam goreng
selepas pelanggan tersebut menunggu selepas 1 jam.


  

Berikut maklumat dari laman youtube berkaitan video tersebut:




KFC worker
fight with customer in I-City…the customer were waited for more than 1
hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him…
the customer request the management to apologize but the useless Store
Manager doing nothing instead the worker shouted at customer – “kalau
mau makan, buat sendiri lah BABI..”




Lihat pula beberapa komen dari mereka yang berada ditempat kejadian..













Aku berpendapat bukan pekerja KFC tu yang
mula bertindak kurang ajar..disebabkan menunggu selama lebih dari sejam ..kemudian ayam KFC  telah kehabisan..
pelanggan (lelaki cina) tak puas hati dan mula maki-maki dan buat kecoh
minta manager store mintak maaf. Tapi manager tak layan karenah lelaki
tu..






Dekat sejam dia dok maki-maki, sape
tahan..kalau aku jangankan sejam,,5 minit je dah melayang kerusi atas
lelaki cina ni. pekerja lain rasa tercabar..tu yang kena flying kick
tu..lelaki cina sepatutnya sabar dan blah dari situ..benda buka
disengajakan, ni dok maki-maki untuk apa?..bederau darah aku tengok
video ni.bukan nak cakap tindakan pekerja KFC tu betul, tapi bila orang
dah pijak maruah kita..nak buat apa?





  





Ini Pula pejelasan Pihak KFC






laksamanabukitbintang

KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive