Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Rabu, April 11, 2012

MAMPOIH LA LAGU NI



Semalam gua tak boleh tidoq beb.Macamana nak tidoq,gaya nak lena terkenang kes taik lembu yang berak bersepah tu.Hilang kes lembu,gaya nak lena lagi wajah shariibu pulak muncul kat memori.Trauma gua macam ni.Dah la tengahari tadi terserempak kat depan lift.Mampoih la lagu ni!

Ni pun tengah berpikiaq walaupun mata dah koi layu.Dok pikiaq bila la nak bubaq parlimen.Gua dengaq depa kata sokongan meningkat,sapa lagi cakap kalau bukan kaki ampu kiri kanan gua ni.Tapi gua tengok sokongan makin kurang.Hari-hari puak pembangkang kutuk gua kat media sosial.Memang sial la media sosial ni.Sampai gambaq bendera bn depa balut buah nangka pun depa salahkan gua.Boleh mampoih!

Kalau gua tau,awal-awal dulu tak payah approved internet kat negara gua ni.Biaq depa baca utusan mangkuk tu dah la.Malam bagi depa tengok tv3suku cukupla.

Lani dah payah pasai ada astro,depa budak-budak muda pakat dok tengok bola time gua berucap.Yang dok tengok berita dah tak ramai,tu pun dah tua-tua.Entah sempat mengundi gua ka tak tau.Mampoih la lagu ni!

Pening la gua...wanita pun gua jugak mau jaga.Line pulak tak berapa clear.Gua nak berwassuptiah pun payah.Mampoih la lagu ni.



KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive