Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, Februari 16, 2013

Himpunan PAKSA GURU MELUTUT SEMBAH UMNO





Kah kah kah!!! woikk!!! apa lanc** la geng2 umno ni plak dah!!


Maklumat terkini , geng Cikgu dikerah naik bas untuk pergi himpunan guru muda 1 malaysia. 5000 guru kawasan utara terlibat. 



Hanya segelintir guru terpilih untuk sesi dialog, tapi kena pergi taklimat lain untuk praktis sesi soal jawab tu,Berlakon ikot skrip dulu.Ingat tak masa Najib dimalukan budak skolah pasal tak tahu jawab pasal jenis jenis air? haah!!! Najib pandang Muhtidin.. masing pandang memandang dua2 sakai tak tahu nak jawab!So untuk elak kejadian ni berlaku la mereka buat sesi lakon soal jawab ni.




Semalam jumaat 15/2/2013 kena amek tshirt percuma , .hari sabtu kena pergi berhimpun.Hari ni lah.. 16/2/2013.











Sapa yang ngelat tak datang .hari sabtu 16hb tu, kena tulis Surat tunjuk sebab ... ada press komprem siapppppp... Muhyidin Yassin yang akan datang ok. 




Ni gambo shirt yang di hantar untuk dipakai 5000 guru dari area utara dan kena berkumpul pagi ni sebelum jam 7 .


Sebelum naik BAS, kena isi kedatangan dulu

sapa tak datang wajib lah menulis surat tunjuk sebab ok.. 




stressss!!  lepas tu ada beberapa orang yang terpilih untuk sesi dialog.. geng2 ni telah dipanggil untuk taklimat cara nak bersesi dialog pada hari khamis lepas (before CNY)

semua guru diwajibkan mengisi maklumat diri lepas tu kena letak nama pesbuk skali.. and most of us kata akaun pesbuk tak bukak.. kakakaka.. 








mampoih la depa nak intai apa cikgu2 ni buat updated status nanti.



 tshirt free dan buku kenit muka mudin dibekalkan kat semua yang kena p esok.. pehtu tshirt yang depa supply cam haromjadoh ada ka patut saiz banyak takde sbb cutting jenis cool fit tu pehtu tak sampai setengah jam buka kaunter, saiz XL da abis tinggal M dan L.. aja.




Dah la cutting kecik..hampeh btoiiii... suma lengan pendek. geng muslimah kena pepandai la pakai inner.. apa2 hal hari ni kalau berkesempatan amek video, kami akan amik.. hehehe itu gambar baju tu nak pos dekat wall sndiri pon tak berani ok.. kakakka.. puak umngok ramai dalam list.. kenot2..



Cuba tengok gambar kat bawah tu.. surat arahan paksa.perkara nombor 4.Setiap guru dikehendaki "like" face book GM1M dan daftar ke 1M4U sebagai tanda sokongan untuk perhimpunan ini.


kah kah kah!!! woiii .....











face book jemputan tu kat sini klik



Face book yang depa paksa LIKE tu kat sini






Tonton LIVE si sembab tu merepek kat sini Kah kah kah....

Buku kenit yidin!!! kah kah kah..



kingofgoblok

1 ulasan:

  1. paksa like facebook tu bhai kah kah kah cam harammmmmmm pui

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive