Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Mac 05, 2013

BERITA PANAS PUNGKOQ TELAH DIPADAM


Siapa arah akhbar Filipina padam berita Najib?



Akhbar Manila Buletin Publishing Corporation (mb.com.ph) menyebut tentang nama PM Malaysia, Najib Razak dalam berita bertajuk “Don’t Harm Sultan’s Men,Nur Warns Malaysia” pada 21 Febuari lalu.






Berita panas tersebut menyebut tentang janji Najib Razak. Ia disebut oleh Nur Misuari yang beliau mendengar adik kepada Sultan Jamalul Kiram III,
Agbimuddin Kiram dijanjikan untuk ditempatkan di Sabah sehingga beliau
merentas lautan menuntut janji. [Rujuk HD


Nur Misuari juga mendakwa Agbimuddin Kiram ke Sabah kerana tidak sabar
terhadap tuntutan mereka dan beliau meminta perkara ini diselesaikan
dengan lebih tenang.

Berita panas Najib tersebut telah dipadam oleh mb.com.ph dan apabila kita
mengakses berita tersebut hanya ini yang dipaparkan. Namun ada yang telah ‘copy screen’ berita tersebut seperti di atas.


AkhbarFilipina
Tak pasal-pasal Anwar telah diburukkan Utusan Malaysia, TV3 dan macai UMno akibat pencerobohan tersebut. Namun begitu Najib juga tak terlepas. Jadi kini, siapa yang telah mengarahkan atau meminta akhbar Filipina memadam berita tersebut?

Najib_Kiram
Najib bersama anak-beranak Kiram, Esmail Kiram 11


Adakah ianya arahan juga dari Malaysia? - LAGI.MY

wargamarhaen





7 ulasan:

  1. hahahahaha....berita manila pun berita utusan.

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama5/3/13 3:53 PTG

    Lu langsi lu mati.....

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama5/3/13 4:31 PTG

    Kebodohan Melayu PR membawa kehancuran dinegara sendiri. Kalo mak ko org kene rogol dgn puak2 ni pun ko org blh salahkan mak ko org sendiri nati.. Sampai bila puak org2 Melayu PR ni akan jadi ANJING DAP.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama5/3/13 5:08 PTG

      apa punya bangang ini pasal lahad datu...janji najib pada Sultan sulu...apa kena mengena dgn PR & DP.

      Kalau dah pencacai tu memang lah bodoh semacam...

      Padam
    2. Tanpa Nama5/3/13 8:32 PTG

      Baikbaik dgn para peminpin umno bn mereka ini suka merogol membunuh mefinah mengadai negara penghianat negara bagi ic kpd pendatang asing tak suka hukum islam barua betul para peminpin umno bn syaitan


      Padam
  4. Tanpa Nama5/3/13 5:10 PTG

    hahaha bagi laa lagi IC biru banyak2 kat org filipina.

    hahaha hahaha hahaha

    warga sabahan, jgn buat apa-apa tindakan bodoh, teruskan menyokong BN.. teruskan undi BN masa pilihanraya nanti.. serahkan nasib korang pada BN.. ayuh!! teruskan sampai semuanya tergadai hahaha

    aku apa peduli.. aku duduk semenanjung... ada aku kesah!!

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama5/3/13 6:03 PTG

    Betol2..bgi lah ic biru dgn org Filipina lgi..umno mmng bangang. Skrng najib dh mula goyang haha...

    Fitnah lh bnyk2 , rasuah, utk mmperlembukn rakyat, ingat rakyat bdoh mcm budak umno, perkasa kah.kah.kah mereka kasi kita org ambik lh hihi...

    Anywhere hdup pkatan rakyat, takbir...

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive