Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Mac 26, 2013

BUKTI VIDEO!!! KEPALA ANWAR PUN BOLEH DIBIKIN LA BRO

Bukti video lucah papagomo boleh di edit. Video di bawah adalah sebuah video yang memaparkan Obama dan McCain dance, di edit oleh rakyat america untuk kempen pilihanraya US.

Pengajaran: Sebab tu bila ULAMA kata video tak boleh jadik saksi macai-macai bising kata Tuan Guru Hadi Awang nak backup Anwar. Sekarang lihat video di bawah,bila bewarna senang untuk di kesan, tapi dubbing (suara dan mulut tidak sama) bila hitam putih cantik je editnya.. kehkehkeh



credit to: Era Pasca

NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?

7 ulasan:

  1. http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    BalasPadam

  2. Teringat bila video seks china doll Anwar Ibrahim tersebar yang mana Dato Eskay sendiri bersumpah bahawa pelakunya adalah Dato Sri Anwar Ibrahim. tapi Anwar Ibrahim pusing keliling Malaysia dengan ayat:

    "Muka macam saya tapi bukan saya"

    http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama26/3/13 9:15 PG

      betul pas tu beberapa hari kemuadian dia kata dia tak tuduh anwar ibrahim berzina... wakakakaka lagi pelik. hancusssss.

      Padam
  3. Tanpa Nama26/3/13 8:14 PG

    jangan lupa selepas dato eskay bersumpah, dia membuat kenyataan yg dia tidak menuduh anwar berzina...sila cari sendiri info, maklumat dihujung jari anda..

    BalasPadam
  4. http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama26/3/13 8:31 PG

    Najib dah gila, takmau bubar parlimen tapi dok guna duit kerajaan tabur untuk beli undi? Lihat sini

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive