Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comKhamis, Mac 21, 2013

SENDIRI MAU INGAT LA MUHYIDDIN...

Muhyiddin Yassin "seperti meludah ke langit" menjelang PRU-13
Media Umno kalah saman fitnah

by WB

"Tan Sri Muhyiddin Yassin mendakwa 'kilang' Pakatan Rakyat bekerja 25 jam sehari untuk menjatuhkan UMNO/BN dalam PRU-13.

Menurutnya, Pakatan Rakyat membuka 'kilang' mereka setiap hari untuk melemparkan fitnah dan mengaitkan setiap kejadian buruk yang berlaku berpunca daripada UMNO/BN.

Beliau berkata, tuduhan-tuduhan yang dibuat Pakatan Rakyat "tidak benar" dan hanya untuk "memburukkan" UMNO/BN.

Pakatan Rakyat ini buka kilang 25 jam sehari, dalam sehari kita hanya ada 24 jam tapi Pakatan Rakyat 25 jam," kata beliau ketika berucap pada majlis pelancaran Perhimpunan Rakyat 1 Malaysia dan Gelombang Biru Wilayah Persekutuan di sini "
  www.sinarharian.com.my/
Salahkan PR kah?
Admin setuju dengan sesetengah kenyataan Muhyiddin Yassin tersebut,terutama berkaitan " kami PR" yang bersungguh-sunguh bekerja 25 jam sehari,tanpa "upah"  atau apa-apa imbuhan tidak seperti mana Cybertrooper Umno yang hanya mengharapkan upah dan ganjaran utk bekerja.

Satu perkara dari Statement Muhyiddin yang admin tidak bersetuju adalah soal Fitnah dan perkara tidak benar.,sebagai bukti berlandaskan Fakta rujukan untuk kita selami,sejak PRU 12 yang lalu berapa kali Media UMNO berdepan dengan Saman Fitnah? berapa jumlahnya wang yang terpaksa di belanjakan utk membayar saman?

Jadi siapakah  yang menjadi Juara Fitnah dan membawa cerita yang tidak benar?Umno cuba berbohong dan menipu walaupun jelas Umno sebenarnya Penipu dan memfitnah terbaik.


Sila rujuk photo

wallybandits

3 ulasan:

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive