Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Rabu, Mac 06, 2013

KEKALAHAN MAN U DIDALANGI KETUA PEMBANGKANG ?

Berita Terkini Tv3suku melaporkan kekalahan 1-2 Man U kepada Real Madrid awal pagi tadi didalangi Ketua Pembangkang. Menurut laporan yang dipetik dari sumber berita antarabangsa Ketua Pembangkang di dakwa pernah menonton perlawanan yang melibatkan Real Madrid beberapa bulan yang lalu. KAH! KAH! KAH!

7 ulasan:

  1. Tanpa Nama6/3/13 8:04 PTG

    Bila pulok Sabri Cheek ni jadi fan MU bukang ke dia ni Fan Blackburn Rovers ke?

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama6/3/13 8:55 PTG

    Halangan ganas tentera sulu? Tapi ada IC Kah kah kah

    BalasPadam
  3. Ni kategori penyokong jadi-jadian - mau jd plastic fan, glory hunter, hanya tumpang glamer. Sebenarnya tak minat bola pun. Kaki bangku!

    ManU kan ker the Red Devils no wonder lah. Anything associates with "the Devils" memang depa suka.

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama6/3/13 9:49 PTG

    JUBOR KOYAK ANGKARA SIAPA?

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama6/3/13 9:53 PTG

    Kah kah kah
    Kah kah kah
    Kah kah kah
    Anwar mmg jahat!
    Kesian MU

    BalasPadam
  6. anti u kena saman...
    i saman u..
    nk kena saman..
    saman... saman.. itu jela.
    cina.. india.. ada ic.. kena tembak jgk.
    u melayu pendatang jg bley kena tembak.
    jgn jd lanun sudah ler.

    BalasPadam
  7. jubor lu cam biasa je kena koyakk...kwnn lg ngan umno

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive