Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Jumaat, November 02, 2012

RAKAMAN PERBUALAN MELAMPAU

11 ulasan:

  1. Riak tahap Gaban pengamal ilmu hitam tu... kalau tak mau beli insurans, cakap je tak mau beli... ini melalut terapung di dalam rumah... baik punya goreng bro.... mesti demam keras perut cik puan tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bkn riak.mamat tu main2 jer tu..biasalah ejen insuran ni mcm jual obat jgk byk ckp .

      Padam
  2. Sesat tahap gaban. Itupun masih ngaku Islam.

    BalasPadam
  3. Bukan dia "sesat" tapi dia MELUAT dengan promosi insuran tuuuu, sbb tu dia main mainkan bagi habis masa ajaaaa.

    BalasPadam
  4. takkan tak faham dia cuma menyakat ja..hadoii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama3/11/12 1:00 PG

      hehe...power, kalau nak beli insurance, buat je terus kat prudential, beli insurance pakai tepon2 ni hampehhh...gebang je lebih...

      Padam
  5. Tanpa Nama3/11/12 2:14 PG

    Nak tersimpul urat kentut aku nahan gelak...

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama3/11/12 7:07 PG

    Baguslah mamat ni..bg idea kat aku mcmne nk bg ayat power kat agen insurans yang suka telefon2 ni..hehe

    BalasPadam
  7. saya ikut nyimak artikelnya... sangat bermanfaat banget

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive