Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Ahad, Oktober 16, 2011

LAWAK AHAD: KOREK



Ali: Pak, betul ke make love tu best?

Bapak: Haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Ali: Tapi betul ke orang perempuan lagi rasa best?

Bapak: Kalau kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Ali: Tapi kenapa orang perempuan tak suka diperkosa?

Bapak: Kalau kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu.kamu suka tak??

Ali: Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Bapak: Kalau hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Ali: wahh.. bapak ni..



KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive