Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, Jun 02, 2012

Ini lawak ke apa bhai?

KBS Tidak Bayar K-Pop Guna Wang Kerajaan. kelakar tapi betul

Pendedahan lepas bahawa artis Kpop ala2 beriman gitu banyak didedahkan oleh blogger pakatan rakyat dibayar dengan harga yang amat tinggi oleh penganjur dengan harga Rm2j sini

Bertalu-talu di gomo oleh rakyat melalui twitter , blog mahupun facebook barulah KBS kementerian belia dan Sukan mengeluarkan kenyataan media, mungkin tak dapat menahan serangan2 oleh PR, hahahha tengok bawah ni.



Klik gambar

Tengok yang abang k "bold" kan warna kuning tow, tergelak dibaca eh demi menjaga populariti najib sanggup mengeluarkan ayat yang mengelikan hati para rakyat. rembat dari facebooker page KBS sdiri. tapi makcik felda baca mudah percaya beb.

Kepada acai2 umno jangan kata abang k edit atau bagai pasal kenyataan ini. kalau nak bukti kukuh rajin2 search kat fb , anbang k malas nak letak link sini.

p/s: membodohkan rakyat serah kat umno

jkkkfanclub

KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

1 ulasan:

  1. kalu tak menipu, bukan umno... huhuhuhuhhuh

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive