Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Jumaat, April 26, 2013

20 LITER JE?

DEY MACHA!!!
20 LITER AIR FREE BN BAGI
MANA NAK SAMA 20 METER PADU PR BAGI
KAH! KAH! KAH!

21 ulasan:

  1. Kedekut nk mampos!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tak tau nak bezakan 20 litre dengan 20 unit ( meter padu). Tah tak pernah tengok bil air.

      Padam
    2. hahahahahhahah..uhuh hahahahaha. gua gelak sampai sakit perut beb nengokkan banner sial macam ni!

      Padam
  2. aku do berguling- guling gelak nie.....wakkaaa kaaa...patut la orang kata UMNO lembu mmg teramat moron....

    BalasPadam
  3. 20 Liter...kah kah kah..Nak basuh berak pun tak cukup..nampak sgt BN tak basuh berak..kikiki

    BalasPadam
  4. lemah matematik bro kah kah kah

    BalasPadam
  5. Di Kedah, ahli UMNO memang tak basuh berak. Ini diakui oleh seorang ahli UMNO di Dun Bakar Arang sebab dia kata "Harakah buat calit taik saja".

    BalasPadam

  6. bangangnya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. macamana nak bagi undi pada bn kalo gini bangangnya.....gulung tikar lah bn.......

      Padam
  7. Kalau botol 1 liter baru 20 botol, kalau minum 1 botol sehari boleh tahan 20 hari...kata pok jib

    BalasPadam
  8. 20 liter....memang sah BN@UMNO tak pernah pergi sekolah....dia tak tahu 20 liter banyak mana ker? Banyak..memang banyak...banyak bodoh..

    BalasPadam
  9. http://mynewshubs.blogspot.com/
    http://mynewshubs.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. http://mynewshubs.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. http://mynewshubs.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. http://mynewshubs.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Kalau air zam-zam aku pun mahu

    BalasPadam
  14. hangpa tengoklah sendiri apa punya baghal. Macamana nak pangkah.ni.

    BalasPadam
  15. Air percuma versi 1 malaysia.hahaha.

    Either ko bodo math or ko ingat rakyat marhaen ni bodo math.

    BalasPadam
  16. 20 Liter??? untuk skali mandi seorang waktu pagi pon belom tentu cukup.. apa ke bangang... org bagi 20 m3 dia pon nak bagi jugka tapi 20jugak cuma kona kat m3 jadi L.

    Untuk tuan puan adik abg.. kalau nak tahu banyak mana 20 meter padu... pernah tak nampak lori yang bawak konkrit atas jalan raya... setiap lori tersebut boleh memuatkan sebanyak 5 meter padu air untuk bebiji lori.... jadi kalau 20 meter padu sebanyak 4 biji lori tersebut... kalau 20 liter pulak sebanyak 5 botol size besar minyak masak yang ada jual di pasar atau lebih kurang sebotol besar refill mineral water yang dijual dikedai runcit... fikir2kan lah... hehehehe

    BalasPadam
  17. Tanpa Nama27/4/13 2:58 PG

    Nak cebok berak anak aku pun tak cukup...kah kah kah.!!

    BalasPadam
  18. janji 20...kah..kah..kah...mangkaq

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive