Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, Jun 13, 2013

DAHLA POTONG BARISAN,TUNJUK JARI TENGAH PULAK

Sikap dan kelakuan biadap di jalanraya adalah perkara biasa yang dapat kita jumpa terutamanya di bandar-bandar yang sibuk seperti Kuala Lumpur. Jenis pemandu yang biadap ini selalunya yang rendah ilmunya atau mungkin kurangnya kasih sayang dari ibu-bapa.

Dari email yang kami terima;

Assalamualaikum OhMedia, tadi pagi boss lama sy (bukan org malaysia dia mat salleh) ada pm sy tentang kejadian di tol pagi tadi kereta hitam WND 8315 ni memotong barisannya secara merbahaya tanpa memberi signal,boss sy ni pun hon la lepas pada tu si driver tu pun menunjuk signal F*** dia siap buka pintu lagi,polis report pun dah buat..untuk membuka mata saya pun nak share la,kalau tak senang boleh delete pun takpa..thank..

Kami paparkan gambar berikut bukan nak memalukan mana-mana pihak, tapi moga ini jadi pengajaran. Tindakan biadap anda kepada pengguna jalanraya lain akan ada yang memerhatikan.




Jadikanlah perkara ini sebagai pengajaran. Kalau dah salah tu, angkatlah tangan tanda minta maaf. Orang tengok pun sejuk hati. Ini dah lah salah, boleh tunjuk jari pula kat orang. Kalau orang tu ada pistol, dah lama mati kena tembak terus kat situ juga.
Jadilah pemandu yang berhemah. Sekian!
- Kredit to Ako’s Bistro

ohtidak

RUANG IKLAN TEKS RM10 SEBULAN

NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?
P-A-N-A-S-S-S!!... Rahsia 'BESAR' Suami Saya...

4 ulasan:

  1. tulah cadangan pru potong jari xdterima kan dah menyusah ni

    BalasPadam
  2. yg angkat jari ni mesti puak pr ni.kalau tak PAS, dap. lebih tepat PKR. dia nak tunjukkan jari dia dah hilang dakwat kekal SPR.kihkih

    BalasPadam
  3. Biasa yg biasap, kurang ajar lagi bangang bawa kereta atas ni budak2 umNO...maklumlah org tak kenal undang2. Undang2 besar dibalun semacam je, nikan pula undang2 kecil jalanraya

    BalasPadam
  4. semuanya kait kan ngan politik. apa la lu bro. jangan fikir politik sangat bro. bnyk hal lain lg dlm hidup ni.....

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive