Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Jumaat, Jun 07, 2013

PENCACAI AMNO TUDUH LGE BAGI PROJEK JAMBATAN KEDUA YANG RUNTUH SEMALAM




Daripada page AUTA pencacai amno PAPAGEGE FRENZ tuduh LGE yang bagi projek jambatan kedua Penang


Faktanya:

1. Jambatan Kedua Pulau Pinang dibangunkan oleh KERAJAAN PERSEKUTUAN melalui Rancangan Malaysia ke-9 (RMK-9) sebagai sebahagian daripada pembangunan Koridor Ekonomi Wilayah Utara.

2. Sejumlah RM1 bilion daripada perbelanjaan itu bagaimanapun diperoleh oleh syarikat dari China, China Harbour Engineering (CHEC) yang turut terlibat di dalam pembinaan jambatan itu.

Faktanya ada di sini.


Pejuang Reformasi

EJEN BISKUT RAYA - TANPA MODAL BERMINAT HUBUNGI ; PUAN HALIZA 013 4538762/0175689472
NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?
P-A-N-A-S-S-S!!... Rahsia 'BESAR' Suami Saya...

11 ulasan:

  1. sorry tak tau fakta jangan cakap... memang ini projek kerajaan tapi kontraktor dipilih sepenuhnya oleh kerajaan negeri iairu DAP..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama8/6/13 8:21 PG

      lagi komen bodoh.....kalau tak tahu jgn kata orang lain tak tahu

      Padam
    2. Tanpa Nama8/6/13 9:46 PTG

      bodoh le kau ni kuto dap ni dah le bodoh kau bodohkan lagi

      Padam
    3. sia sia jadi ketua menteri pp projek federal yang sapu

      Padam
  2. Tanpa Nama7/6/13 6:40 PTG

    Hahaha apa laaa org PR ni tu pon tak tau pikir..betul laaa ckp punaicai mcm kutoo ni, projek kjaan persekutuan tp org DAP yang pilih..fakta punaicai mmg terbaik ke longkang, xde dah yg cerdik tinggal dlm umbno bn ni..kutoo isap darah org tp darah tu kutoo punya bijak2.

    BalasPadam
  3. kah..kah..kah..!!!! umno-bn bagi projek billion-billion kepada pr untuk uruskan ....kah..kah..kah..!!!.... tentu ada berapa skrew di kepala umno-bn yang dah longgar atau tercabut .... kah..kah..kah..!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  4. Sekoq lagi kera duku yg x sekolah...yg pandai fitnah tanpa data dan fakta...bodoh muqarab...dan tentunya dari UMNO laknattullah...PAPAGEGE FRENZ ni MELAYU ke...kalau betul le hang ni MELAYU...buat malu bangsa saja...buta perut

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama8/6/13 12:22 PG

    Monyet dari Taman Bunga P.Pinang terlepas kat sini.itulah Kuto......

    BalasPadam
  6. projek federal tapi state yg pilih kontraktor,tak logik punya statement.otak kutubambu taraf otak lembu shahrizat jalil.

    BalasPadam
  7. Tanpa Nama8/6/13 8:19 PG

    Jangan marahlah. Yang komen tu tak pergi sekolah...ataupun sekolah tak abis. ..tu sebab cakap tak guna otak..bodoh..

    BalasPadam
  8. Tanpa Nama8/6/13 9:25 PTG

    ini baru jambatan runtuh belum lagi pulau pinang tenggelam dilaknati hati hati kah kah kah

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive