Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSelasa, April 12, 2011

KENAPA SIASATAN VIDEO SEKS PERLU DIPERCEPATKAN1. Supaya yang memiliki video tersebut dapat ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

2. Supaya yang menayangkan video tersebut kepada umum dapat ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

3. Supaya mana-mana blogger dan TV yang menyiarkan rakaman video tersebut di La Carcosa boleh ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

4. Supaya mana-mana pihak yang menonton video itu dapat ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

5. Supaya ibu/bapa ayam atau orang ketiga yang menguruskan rakaman video seks itu dapat ditangkap dan dipenjara dengan segera.

6. Supaya kita mengetahui mengapa ada alamat siam dalam video tersebut dan kebenaran bahawa adegan itu dibuat di siam.

7. Supaya kita mengetahui siapakan sebenarnya pelaku yang tidak berjanggut itu dan seterusnya dapat ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

8. Supaya pengugut dalam kes video ini kepada seorang ahli politik dan isterinya dapat ditangkap dan dipenjarakan dengan segera.

9. Supaya pesalah berkaitan dengan isu yang melibatkan orang Islam itu dapat ditangkap dan dihadapkan ke mahkamah syariah dan dihukum mengikut undang2 Islam dengan segera.

Dengan alasan di atas, saya menyokong supaya siasatan kes itu dilakukan dengan seberapa segera.


KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

1 ulasan:

  1. melayu singapura,
    Kesian saya dgn Melayu malaysia asik bercakar sesama sendiri.Betul tu PDRM mesti jalankan siasatan dgn cepat supaya semua apa yg di atas dapat di adili dgn cepat dan sekira nya semua nya tulen termasok jam OMEGA maka yg menuduh wajip di penjarakan dan yg tertuduh wajip berundur.BETUL saudara.Kita mesti berlaku adil

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive