Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, Ogos 04, 2012

RANKING BLOG PR






Ranking Malaysia untuk blog pro Pakatan Rakyat kali ni nampaknya naik sikit, 5,412 mata kepada 87,974 berbanding ranking lepas.



Untuk ranking kali ni aku masukkan 2 lagi blog, Aiyang dan OmakKau.



Untuk ranking sempena bulan Ramadhan ni aku buat senarai ranking 100 blog, bukan macam biasa cuma 50 blog.



Nampak menarik jugak kalau banyak macam ni. Jadinya yang patut masuk tapi tak masuk jangan malu-malu bagitau aku.


SCROLL KE BAWAH:







































































































TopBlog PR
Pilihan Cenangau

Malaysia 


1/8/2012

TopBlog

1/8/2012

Malaysia 


16/7/2012

TopBlog

16/7/2012
Turun

Naik
AmenoWorld157115610
Milosuam217226420
Anak Sungai Derhaka278336841
Kelab Greenboc28842743-1
Addin419544750
Tukar Tiub526650260
Cenangau677757070
Salehudin789876780
Kerabu Bersuara967914042011
Biaqpila996101034144
Nizar Coretanku1012111291176
Kedahlanie.info1017121032131
Bloglist Malaysia106913100112-1
MediaPerak.com1087148839-5
Kerajaan Rakyat11181596211-4
ek-eleh11641625233317
PASPB11911792410-7
Era Pasca1247181416213
Omak Kau126819--19
Kedah.kini1290201418222
Dunia Cacamerba135621137018-3
Ikutsukaaku ISA138222119316-6
Naimnikmat1520231428230
Jalan Pulang152124107215-9
Kerengga153525138619-6
Pahang Daily1609261751260
Warta Maya167027166225-2
Batu vs kayu1705282179313
Ibnu Hasyim176729176327-2
Sharpshooter180630177128-2
Aiyang196031--31
Al-Husseyn1969322820364
Zakri Ali204633203930-3
Mohd Sayuti Omar206334157024-10
Manjongmari207335227232-3
Sedaka Sejahtera210736182829-7
Buletinonline2588372966425
Idah Salam272438282137-1
Pencacai Semalaysia2899392887390
SelatanOnline290040252834-6
Mimpi Senja2951413152465
Debik Karmik296142287438-4
Penarikbeca29724349835411
Sisi Bukit297744289940-4
Cananglahnie3041453869505
Siyasahsyariah317846312545-1
Mat Indera Sipejuang3219475058558
Wasukalu328648303443-5
Karat Hijau3315494826534
Mountdweller4097504007511
Pulakdah4194514357521
Tukang Lawan43515293097220
Warta Subhi438953275535-18
Bicara Abu Nawas446754108507521
Lagi Berita4533556106616
Edyesdotcom461356382249-7
Refomis Anak Muda465457355747-10
Aduka Taruna511658374048-10
Mutaligat534659309944-15
Cipan Tapir Tenuk551160128027818
Al-Brangi567461563356-5
Sokong PR568862566857-5
Marhaen591563575559-4
Malaysiaberih594664668863-1
Wfauzdin6111659129705
Siasahkini711966607560-6
AgenDSAI7286679808736
Pas Caw Bkt Sentosa2770668724066-2
Pak Karamu784469137858213
Anak Kampung Blog930370291841-29
Laksamana Bkt Bintang953971154088514
Penburuk981972193239523
M3M1074773623362-11
Kedah-Online1078474701365-9
Ajijoi1102475814167-8
Ada Aku Kesah1125176861068-8
Pemuda Besut1170877680364-13
Sanggah Tok Sago1213078570458-20
Hanief130087913214812
Kembara Jr @ Blogspot13042801143876-4
Blog Ckchew1325681917671-10
From Perak With Love1330382-13553
Musafir Lalu1373783-13451
Semut Malaysia1397284-11127
Suara Hati140088518789927
Ini-yang-aku-rasa143698615468871
Dango Mamamat1468887901869-18
Tun Telanai14950881314079-9
Penyapusial155238919725967
Kopitiam Bang Nan15728901588288-2
Budak kampung Online160889117057910
Bujang Susah16099921006574-18
serupademo1611593-14047
Aku budak balun16266941888293-1
Al-Bakistani16656953418310611
Batu Gajah Mari169129620657971
Tinta Mutiara18886971504183-14
Freezone Terengganu1908798310671057
Kosongcafe20532991531084-15
Kulup Sakah210921001661890-10

*Data pada 16 Julai 2012 23.32am.

Kalau nak tengok carta yang sebelum-sebelum ni, boleh klik di sini.



Akhirnya, macam biasa, kalau ada yang patut masuk carta ni tapi tak masuk, jangan segan-segan bagitau. Kalau segan nak tulis suruh masukkan blog sendiri kat ruang komen, email terus kat aku pun takpa. Aku takdak masalah, "tanpa prejudis." Pun begitu, aku akan screen dulu untuk pastikan "bukan blog part-time prono/hiburan sensasi melampau"



Cumanya, nak tambah sikit, kalau boleh tu, 'paparkan' la blog aku dalam bloglist hangpa sebagai tanda sokongan.





Kalau blog hangpa patut masuk ranking tapi tak masuk jangan segan-segan bagitau kat aku.

   SUMBER: Cenangau Daunkari


KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive