Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Jumaat, Mac 14, 2014

IMEJ KAPALTERBANG DITEMUI PADA GOOGLE MAPS


SILA GUNA GOOGLE MAPS SATELLITE VIEW DAN ZOOM PULAU DI SELATAN VIETNAM TERSEBUT,




JIKA ANDA KE GOOGLE MAPS DAN MENCARI (SEARCH) 
KOORDINAT  8°41'42.5"N 106°35'25.5"E  ANDA AKAN MENDAPATI IMEJ KAPALTERBANG PADA LOKASI KOORDINAT TERSEBUT.
IMEJ INI DAPAT DILIHAT JIKA ANDA MENGGUNAKAN SATELLITE VIEW. 
LOKASINYA ADALAH DI SEBUAH PULAU DI VIETNAM.
MOHON PENCERAHAN BRO....

SET BERSALIN MURAH (NONA ROGUY, SALINDAH DAN SENDAYU TINGGI)

7 ulasan:

  1. Tanpa Nama14/3/14 7:09 PG

    Menarik..mmg ada..sy pun sudah tgk melalui app maps di adroid sy..mmg ade..kapal terbang lain pun boleh dilihat di klia..dlm kata lain maps kite boleh tgk mende xbergerak..sebab tu jalan pin sentiasa kosong..

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama14/3/14 7:53 PG

    kalau ikutkan... map tu update 2013

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama14/3/14 9:08 PG

    untuk makluman, data google earth tidak update secara harian. kekerapan gambar diambil mengikut tempat. semasa gambar ini diambil secara kebetulan kapal terbang sedang terbang di atas pulau tersebut. kepada blogger, kaji sebelum letak dalam blog, kita ni bukan peminat kerajaan sekarang, jangan samakan tahap kita dengan mereka.

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama14/3/14 9:37 PG

    Pada para blogers usah membuat pelbagai andaian, kita hanya buat telah beasaskan media yang kurang jelas biarkan pehak yang telah diamanahkan untuk memberi penjelasan dan laporan ,usah kelirukan lagi masaalah yang belum ditemui keskusutan ini. marilah kita sama-sama berdoa kehadrat Allah 'azajawalla agar dipermudahkan misi mencari ini.Amin!!!!!!!!!!!!.

    BalasPadam
  5. Bodohnya. Tak kan tak tahu yg GMaps ni bukan live pun. Recorded map, tak sentiasa diupdate. Haduii...

    BalasPadam
  6. tu gambar kapal tu bukannya terhempas pun.. tengah terbang.. warna biru bawah tu bayang pada kapal terbang tu..

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive