Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comKhamis, Mei 10, 2012

ORANG YANG BENCI KEPADA BERSIH 3.0 KETUAI BADAN BEBAS SIASAT INSIDEN BERSIH 3.0... LAWAK BETUL MENTERI UMNO NI, KAH KAH KAH !!!
Mungkin kepala otak Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein dah tak berapa betul kot... dimana letaknya Kebebasan Badan yang hedak menyiasat insiden kekasaran Pihak Polis apabila orang yang mengetuainya adalah seorang yang menuduh Bersih 3.0 disertai oleh peserta yang simpati kepada Komunis... beliau ialah Bekas ketua polis negara Tun Haniff Omar hari ini dilantik mengetuai panel bebas
bagi menyiasat dakwaan insiden kekasaran oleh pihak polis ketika
menangani perhimpunan BERSIH 3.0 pada 28 April lalu.
Sebelum Perhimpunan Bershi 3.0 pada 28 April 2012 bekas Ketua Polis Negara ini mendakwa pihak yang
simpati terhadap komunis dan aktif sebagai peserta demonstrasi sekitar
1970-an terlibat dalam perhimpunan BERSIH 3.0... jadi dimana logik nya beliau dilantik untuk mengetuai Badan yang kononya Bebas ini... belum lagi siasatan dijalankan rakyat dah tahu siasatan tak kan menghasilkan Hasil yang Bebas kerana orang yang mengetuainya adalah seorang Pro Umno dan seorang yang sudah pun menuduh Bebas 3.0 dengan macam-macam tuduhan.

Dah lah tu tuduhan bukan nya ringan... diresapi peserta yang simpati dengan perjuangan komunis, tuduhan pula sebelum lagi Bersih 3.0 berhimpun... kemudian Menteri Dalam Negeri yang layak jadi Menteri Wanita Dan Pembangunan Keluarga lantik pula beliau jadi Ketua Badan Bebas... betul ke kerja yang dibuat oleh Menteri Dalam Negeri ni... sebab itu gua cakap dia ni layak jadi Meteri Wanita Dan Pembangunan Keluarga... sebab masa dia jadi Menteri Dalam Negeri macam-macam jenayah tumbuh macam cendawan... Samseng jangan cerita lah... culik boleh dikatakan ada sahaja.

Tapi sebelum beliau melantik Tun Hanif Omar, sudah tentu beliau akan bertanya sepupu beliau yang juga Perdana Menteri Datuk Seri Hj Najib (DSHN)... dan kalau DSHN perkenankan baru lah boleh dilantik Tun Hanif Omar... untuk itu jawapannya kedua sepupu ni memang memang tak tahu bezakan mana Badan Bebas dan mana Badan Umno atau pun kedua-duanya punya Otak Yang Tak Betul oleh sebab itu orang yang dah terang-terang tak Bebas dilantik Mengetuai Badan Bebas atau mungkin juga ditakuti segala perancangan umno semasa Bersih 3.0 terbongkar... dan sebab itu juga Siasatan Diraja tidak mahu ditubuhkan... kah kah kah !. sumber klik sini


inderasipejuang

KONGSI ARTIKEL INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive