Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Ahad, Mei 16, 2010

Lawak Ahad: SEX


Gambaq hiasan...gelak sakan noo...

Alkisah seorg anak pompuan yang baru masuk tadika bertanya kepada ibunya.. 'Mummy, mummy? sex tu apa Mi?'..

Terkedulah si ibu.. Terasalah akan kemodenan zaman skrg yg berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.

Sesuai dgn konsep pendidikan seks yg sedang hangat diperkatakan, mulalah si ibu mencari jawapan yg sesuai utk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dlm arus pendidikan sejagat. Maka si ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukkan bayi dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan
daddynya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran si comel iaitu anak gadisnya yg bertanya itu..

Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak... Si ibu kehairanan dan bertanya. Si anak menjawab dalam tangisan.. Jawapan mummy tu panjang, ruangan jawabannya pendek saja ni...sambil meyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)..

NAME:...........
SEX:............
Class:..........
Subject:..........


Share

4 ulasan:

  1. Si ibu otak kuning dan kelabu!!!

    BalasPadam
  2. good one...heahahahhahaha..

    BalasPadam
  3. ni gelak sakan ni pasai paa....mesti mabuk punya..........kalau tak mabuk pun gerenti kena ekoq juta2.....dak pun dah cukup duit utk bertaruh dalam world cup nanti.
    umno ni kalau dengan arak dan judi juga betina tak leh ketinggalan .....pemimpin2 umno ni cukup peka dan up to date dengan kes macam ni......

    BalasPadam
  4. Aku anti babi17/5/10 4:01 PTG

    pakai tangkal ke tu?

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive