Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSelasa, Jun 30, 2009

Alu-alukan sumbangan ke Tabung PRK Manek Urai
KUALA LUMPUR, 29 Jun(Hrkh) - Demi membantu dan memantapkan lagi jentera Pilihan Raya Kecil Manik Urai, PAS menyeru dan merayu kepada para pendokong dan penyokong Pakatan Rakyat untuk sudi menyalurkan sumbangan dana ke Tabung Dana Pilihanraya yang telah pun ditubuhkan sebelum ini.

Bendahari PAS Pusat, merangkap Bendahari PRK Dr Hatta Ramli amat berharap kepada sokongan para penyokong untuk melancarkan operasi dan gerak-kerja jentera.

"Kita tidak seperti mereka yang mempunyai peruntukan yang banyak dan menggunakan jentera kerajaan untuk kempen berbanding kita hanya berharap semata-mata kepada sokongan rakyat.

"Sungguhpun begitu, tidak pernah kita patah semangat atau berundur malah dengan kerjasama dan komitmen yang tidak berbelah bahagi daripada penyokong dan rakyat keseluruhannya kita akan terus berjuang dan memastikan kemenangan Pakatan Rakyat di Manik Urai," katanya kepada Harakahdaily.

Justeru, beliau merayu, agar semua pihak dapat membantu dan menyalurkan sumbangan dana atas nama Tabung Dana Pilihanraya di nombor akaun CIMB Islamic 1449-0000017-10-4.

"Kepada yang sudi membantu dan bersedekah, saya ucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga. Semoga, pengorbanan semua pihak akan menjadi pencetus semangat kita untuk terus bekerja kuat sekaligus memastikan kemenangan berada di pihak kita," katanya yang juga Ahli Parlimen Kuala Krai. - azm


harakahdaily


Kami tanggung kos rawatan anda secara percuma.
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
CARA MENGHAPUSKAN BAU BADAN
JUST DIET...MATE 5 SARINA 019-5642140.
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

description:nizar,zambry,anwar,najib,umno,umno,umno,umno,manohara,manek urai
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive