Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comKhamis, Jun 18, 2009

PULUN UMNO PULUNKETIKA EPISOD KERAJAAN PERPADUAN SEDANG RANCAK DITAYANGKAN DI DADA AKHBAR SERTA KACA TV, UMNO KELIHATAN DOK PULUN,SEOLAH-OLAH CUBA MENJADI BATU-API KEPADA GABUNGAN PARTI-PARTI DI DALAM PAKATAN RAKYAT. SERANGAN MEREKA DENGAN TERUS MEMUTARKAN EPISOD KERAJAAN PERPADUAN INI SABAN HARI TIDAK LAIN HANYA UNTUK MEMERANGKAP PAS.

MEREKA MENGGUNAKAN IDEA YANG DILONTARKAN SECARA PERIBADI OLEH PRESIDEN PAS SEBAGAI BAHAN UNTUK MEMECAHBELAHKAN KERANA IDEA ITU SENDIRI MENDAPAT TENTANGAN DI KALANGAN PARTI PEMBANGKANG TERMASUK DI DALAM PARTI PAS SENDIRI.

APA LAGI BAHAN YANG ADA UNTUK MENGGUGAT KERJASAMA PAKATAN RAKYAT INI SELAIN PELUANG YANG TERHIDANG.SEJAK BILA PULA PEMIMPIN UMNO BN PERCAYA YANG PAS ITU IKHLAS.SELAMA INI UMNO BN DOK BELASAH PAS KAT DALAM TV.MACAM-MACAM DEPA KATA,PAS CAKAP TAK SERUPA BIKIN,PAS SAMSENG DAN BERBAGAI-BAGAI LAGI.PASAI PA TIBA-TIBA PULAK BERANI MATI CAKAP PAS IKHLAS PULAK? HANGPA TAK HERAN KA?

IANYA TAK LAIN TAK BUKAN HANYALAH SEBAGAI PENCETUS API DI ANTARA BATU-BATU DALAM PAKATAN RAKYAT.BATU-BATU ITU ADALAH PAS,PKR DAN DAP.OLEH ITU CARA TERBAIK BAGI MENGELAKKAN DARI TERHASILNYA API INI IALAH DENGAN MENGELAKKAN PERGESERAN YANG BERLAKU DI ANTARA BATU-BATU INI.API TIDAK AKAN TERJADI TANPA PERGESERAN.PULUN UMNO PULUN...

TETAPI JIKA DILIHAT KEPADA SITUASI TERKINI,KELIHATANNYA API TELAH MULA MEMBAKAR.APA YANG DIPERLUKAN SEKARANG ADALAH ALAT PEMADAM API.TIDAK KIRALAH SAMADA JENIS C02 ATAU HALON,ASALKAN IANYA DAPAT MEMADAMKAN KEBAKARAN YANG TELAH BERLAKU.SELAMATKANLAH PAKATAN YANG SEMAKIN DITAKUTI UMNO BN ITU.....

Kami tanggung kos rawatan anda secara percuma.
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
CARA MENGHAPUSKAN BAU BADAN
JUST DIET...MATE 5 SARINA 019-5642140.
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

description:nizar,zambry,anwar,najib,umno,umno,umno,umno
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive