Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, Disember 30, 2010

FESYEN PAKAIAN KETUANAN MELAYU ALA UMCO



Oleh: Krai Utara

Holla! macam dah biasa dah...kat negaraku ni kan, kau orang bukan tak penah tengok benda2 macam ni...cumanya mungkin kita tak penah amik pusing nak pikior benda2 camni, ala dah jenuh sangat jumpanya dari pepasor malam sampai la kat gedung-gedung berkualitas hi kelas gitu ya tak...kalau korang xnak ngaku jugak yang korang penah terserempak ngan adegan adegan panasss cam ni aku cabar la korang pegi je pasarmalam yang berada di kejiranan anda malam ni jugakkk...atau lepas baca entri ni korang terus capai wallet, amik kunci motor buruk korang tu dan pi laaa mana2 supermarket atau mall yang dekat ngan umah korang...PASTI, korang mesti uumpa aksi-aksi camni kan...tapi aksi ni lagi baaaaik punya la di bawa khas utk anda dari izyan dot cam heeee3 korang baca apo kato penulis tersebut yer...yang pompuan yang terbaca n3 ni dan tergolong lam saiz ni korang jangan marah aku pulak, tu si izyan yang kata ki3

petikan dari izyan dot com
Tak tahu lah nak kata apa dah kalau bab-bab fesyen ni. Ini adalah gambar yang diambil ketika ASK 2010 baru-baru ni. Nak dijadikan isu adalah pemakaian. Memang masa itu artis mempunyai fesyen tersendiri ketika datang. Tapi yang ni dibawanya emak kesayangan dengan fesyen yang berlainan yang sukar untuk dikomen. Hehe. Mungkin emak mereka ni 'open mind', sebab tu len macam jerk. Ni kalau emak penulis, penulis wat macam ini dah sah kena lempang pisang goreng hangus dah.

bulatdusun

KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

4 ulasan:

  1. pelik hok jantan tutup molek je...hok betina buka-bukaan...

    BalasPadam
  2. ye btul..tpi ni pun slah umno ke..klu pembangkang memerintah blh ke control bnde ni..pakaian artis,blh ke korang nk control..

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama1/1/11 2:25 PTG

    ni wan apa ni (fullname). Loh HOk Wan ke apa? benda2 ni bukan jaminan drpd pembangkang.... tp pendidikan dan pembawaan serta pencegahan. juga kesedaran la bro......

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive