Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Jun 14, 2011

18SX - Panduan Ringkas Bagaimana Mahu Layan Suami Seperti Pelacur Kelas Pertama


"Isteri disaran supaya melayan suami seperti pelacur kelas pertama.."

Habis mengamuk satu Malaysia bila baca statement camtu.Ni yang komen semua ni tau ke apa yang pelacur kelas pertama buat?Dok nampak perkataan "pelacur" tu tapi tak nampak pun cerita belakang benda tu.

First sekali,ya,memang agak extreme apa dia suggest.Pelacur,sapa suka disamakan dengan pelacur,kan?Tapi....sebelum anda herdik dia tak tentu pasal...meh aku bagitau kau macam mana seorang pelacur kelas pertama layan customer dia...

Katakanlah,kau ambik seorang pelacur Thailand untuk whole night.Jadi,bapak ayam dia akan hantar pelacur tu ke rumah..esok pagi dia akan ambik balik.Biasanya apa yang pelacur tu buat bila dia sampai adalah;

* Peringatan,panduan ini bertujuan untuk membantu isteri2 yang innocent tapi mahu dan ada keinginan melayan suami mereka dengan layanan yang istimewa.
Untuk isteri2 yang tidak open kepada cadangan ini...ada beribu lagi blog lain
yang anda boleh baca yang memperjuangkan hak wanita
untuk tidak melayan suami sebaiknya.
Peduli hapa aku suami kau jahat ke tak berguna ke...
dia tak guna pun dia suami kau jugak."



................................


a. Masuk bilik.Dengan slow2 dia akan seduce customer...sama ada menggunakan pole dancing,strip dancing...slow2 bukak baju satu persatu...sehinggalah tinggal lingerie.

b. Bila dah tinggal lingerie...pelacur ni akan mendekati customer dengan gaya seksi sambil nafas hangat dihembuskan.Selalunya pelacur kelas pertama mulutnya berbau wangi,pelacur kelas ketiga mulutnya berbau kari...

c. Dia akan panjat atas customer sambil customer memandang dia dengan penuh minat.Selalunya rambut akan dilibas2 supaya menyentuh tubuh customer tapi fizikal contact tidak dibanyakkan lagi.Lebih mendebarkan adalah kalau pelacur tadi menggunakan gari dan mengikat tangan customer ke kepala katil untuk memaksimakan kehangatan.Jika puan2 berminat,gari boleh dibeli di mana2 sex shop.Lebih mudah jika suami anda seorang anggota polis.

d. Customer akan dibangunkan dan pelacur akan merengek2 minta ditanggalkan lingerie.Selalunya customer akan menurut perintah waktu ini.Jadi apabila lingerie sudah tertanggal...

e. Customer akan ditarik tanggannya ke dalam shower.Ini adalah part paling penting kerana disinilah the art of seduction akan berlaku.Peralatan yang selalu digunakan adalah sabun atau shower cream yang banyak.Mandian akan dilakukan sepenuhnya oleh pelacur dan pelanggan hanya perlu berdiri sahaja dan enjoy the moment.

f. Once shower dah selesai,pelanggan akan ditarik ke atas katil dan dibaringkan terlentang ke depan.Untuk sejam berikutnya,customer akan diberikan urutan badan yang menyegarkan sama ada dari jenis urutan full body massage,volcano massage atau sekadar main picit aje mana dia suka.

g. Lepas sesi urutan,untuk part ni,aku tak boleh nak cerita secara detail jadi aku tuliskanla hurufnya sahaja.Lepas urut selalunya BJ,HJ,BF atau FBJ.

h. Dan lepas semua tu berlakulah aktiviti mendayung sampan ke muara.

i. Kalau dah selesai,customer mempunyai option untuk rewind balik semula atau tidur sebentar lalu rewind atau terus tidur sehingga ke subuh.

j. Dan yang paling penting,apa sahaja yang dimahukan oleh lelaki itu akan dipenuhi oleh pelacur kelas pertama.Katakanlah,customer nak pelacur itu buat suara garau sambil urut,pelacur akan buat dengan senang hati tanpa ada isu langsung.Nak suruh dia jadi dominatrix?Berlagak macam Hitler?Buat2 manja macam gadis oriental?Pakai topeng Ultraman?Semua dia buat tak banyak soal!

Sebagai reference :
Dari filem True Lies - Scene Jamie Lee Curtis



Salah satu moment awal pembesaran aku yang membuatkan aku sedar
perempuan itu hot dan aku tidak gay sewaktu aku berumur 13 tahun datang apabila
aku menonton scene ni.

...............

Selamat mencuba.Yang penting jangan down kalau respons suami anda bila mula-mula anda try adalah "Kau buang tabiat ke Peah?Kau dah tua ni buruk benor buat sebegitu rupa!Huduh!" Cuba lagi sampai dia diam.

Salah satu benda paling menggembirakan suami adalah apabila mengetahui yang dalam kepala otak isterinya ada tersimpan perasaan nakal dan buas.

sumber: cursingmalay.blogspot.com


SUDAHKAH ANDA MENGUNDI? KALAU BELUM,SILA UNDI BIAQPILA SEKARANG...SEKALI-SEKALA,APA ADA HAL KAN?
GUA MEMERLUKAN RAMAI PENGUNDI HANTU BAGI MEMENANGI PILIHANRAYA INI... KAH!KAH!KAH!KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

4 ulasan:

  1. ceritanya macam berpengalan...pergi kedai gunting rambut pun best, ada anak dara asyik sangkut sangkut kat tengkuk

    BalasPadam
  2. oi,oi,ni sume menteri2 nye ayam la.kang ape diorg nk makan t??

    Ni best bro!!!
    Gempak Aje:XiaoKang Menjadi Iron Man!!!

    Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

    BalasPadam
  3. artikel ni kalau dibaca oleh puak2 UMNO/BN...mesti dia org suka sagat2..

    BalasPadam
  4. hahaha.... mcm ni pun boleh ker? lepas ni pelacur2 yg dh pencen tu bleh la buka kelas tuk isteri2 misali.. hehehe..

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive