Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, Jun 29, 2011

Apabila Pemuda Patriot Berdemo Depan Pak Guard


Arakian, malam tadi, datanglah gerombolan manusia yang memanggil diri mereka PATRIOT. Datanglah mereka ke sebuah tempat bernama Tropicana, khabarnya mahu memprotes di hadapan Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat.

Namun, datangnya gerombolan Patriot ini adalah selepas orang pulang dari solat Isyak. Suasana malam yang aman damai di persekitaran Ibu Pejabat PKR itu telah diganggu dengan hiruk pikuk gerombolan PATRIOT itu.

Khabarnya, gerombolan itu dipimpin seorang manusia berperangai katak bernama Lokman Nor Adam. Pada satu masa dahulu, apa yang tidak dikatakan Lokman terhadap UMNO. Sekarang Lokman menjadi pendokong parti yang pernah diludah serta dihinjaknya.Sehingga ke tahap menggangu ketenteraman malam Tropicana yang biasanya tenang dan stabil pada jam 10 malam ke atas.

Sayangnya gerombolan PATRIOT ini mungkin terlupa. Pada jam 10 malam, tiada siapa yang berada di Ibu Pejabat PKR kecuali hanyalah Pak Guard sahaja.

Jadilah tunjuk perasaan Pemuda Patriot itu tunjuk perasaan kepada Pak Guard sahaja.

Eloklah, kata saya. Dapatlah juga Pak Guard merasa teruja. Kalau tidak suasana malam tu sepi sesepi sepinya. Sekali sekala nak rasa juga bahang politik walaupun dalam keadaan sudah hampir tengah malam.

Sekian

Tulang Besi

malaysiawaves

SUDAHKAH ANDA MENGUNDI? KALAU BELUM,SILA UNDI BIAQPILA SEKARANG...SEKALI-SEKALA,APA ADA HAL KAN?
GUA MEMERLUKAN RAMAI PENGUNDI HANTU BAGI MEMENANGI PILIHANRAYA INI... KAH!KAH!KAH!KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive