Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Isnin, Julai 12, 2010

Kajian: Renung PAYU DARA Panjangkan Usia Lelaki

Percaya atau tidak, namun itulah hasil kajian yang telah dibuat/diketuai oleh Dr Karen  Weatherby yang dimuatkan dalam jurnal perubatan New England Journal of Medicine. Kata Dr Karen, lelaki yang merenung payu dara wanita selama 10 minit dapat memanjangkan usianya sehingga enam tahun. Menurut kajiannya, merenung payu dara wanita selama 10 minit sehari bersamaan dengan 30 minit bersenam di gimnasium.



Kajian yang memakan masa selama lima tahun itu melibatkan 200 orang lelaki tulen Eropah. Bagi sesiapa yang berminat untuk mengetahui lanjut tentang penemuan ini, silalah menggelintar ruang maya dengan menaip nama doktor ini atau nama jurnal perubatan di atas.



Saya siarkan penemuan ini bukan untuk menggalakkan anda merenung payu dara gadis-gadis di tempat kerja atau di sekeliling anda. Sila pandang payu dara isteri sendiri. Bagi yang belum berkahwin, banyak lagi aktiviti fizikal yang dapat meningkatkan taraf kesihatan anda. Lupakan dahulu kajian dan penemuan ini!


duniacacamarba

6 ulasan:

  1. tetek bini selalu dah dah dok tengok, tak gaduh tengok pun dah tau macam mana bentuk rupa..

    BalasPadam
  2. ini masalah ni...takut nanti ramai pompuan kat luaq cari alasan dok pakai bg nampak tetek utk bg jantan hidup lama....takut nanti yg mana lelaki ada bini muda depa tak bagi tengok tetek depa agar mati cepat....boleh dapat harta cepat bg laki yg kaya....

    BalasPadam
  3. Lebih percaya kajian doktor dari AJAL & MAUT?

    Yang penting ialah sihat sehingga hujung nyawa. Kalau boleh biar tersungkur semasa sujud bukan tersungkur di tengah jalan.
    Kalau boleh biar mati di bilik mandi bukan bertahun dimandikan anak bini baru mati.

    Mudah-mudahan

    aku memang bingai

    BalasPadam
  4. adakah ini alasan utk aku mls bersenam??demn!! =D

    http://darisudutpandanganpaksiz.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama20/7/10 6:42 PG

    hah!!....jangan percaya sangat dengan agenda freemasons ni...boleh sesat akidah kita ni...

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama21/7/10 6:11 PG

    Kalau mampu dapat renung 4 pasang ...giliak-giliak lagi panjang umur dan panjang ....

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive