Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comKhamis, Ogos 06, 2009

Gobind aju teori Teoh Beng Hock ditolak


Anggota keluarga mendiang Teoh Beng Hock, (dari kiri) bapanya Teoh Leong Hwee, abangnya Teoh Meng Kee, ibunya Teng Shuw Hor, tunangnya Soh Cher Wei dan adiknya Teoh Lee Lan beredar di Mahkamah Shah Alam di sini, hari ini selepas mendengar inkues berhubung siasatan kematian Teoh pada 16 Julai lepas.--foto BERNAMASHAH ALAM: Inkues yang menyiasat punca kes kematian Teoh Beng Hock diberitahu bahawa tidak terdapat unsur alkohol atau dadah biasa dalam badan mendiang.

Saksi ketujuh iaitu Ahli Kimia dari Jabatan Kimia, Zairahah Awang berkata, hasil analisisnya menunjukkan tidak terdapat apa-apa kandungan alkohol atau dadah biasa dalam darah, air kencing dan perut spesimen Teoh.

Katanya, anasilsis tersebut dibuat untuk mengetahui sama ada terdapat kesan racun atau sebarang bahan merbahaya ke atas spesimen biologi sama ada haiwan atau manusia.

Inkues disambung pagi tadi.

Dalam pada itu, suasana mahkamah menjadi tegang apabla Pendakwa Raya membantah soalan yang diajukan kepada saksi ketujuh oleh peguam pemerhati keluarga Teoh, Gobind Singh mengenai sama ada beliau membuat kajian dengan mengambil kira kemungkinan lain menyebabkan kematian mendiang.

Gobind berkata: "Adakah kamu tahu tentang kes ini, tidakkah kamu tahu tentang persepsi masyarakat yang mengatakan beliau ditolak melalui laporan akhbar?"

Pendakwa Raya membantah soalan Gobind dengan mengatakan saksi tidak boleh ditekan dengan soalan-soalan sedemikan sama ada si mati ditolak ataupun tdak.

Pendakwa Raya menegaskan saksi hanya menjalankn tugasnya sebagai ahli kimia.

Koroner juga bersetuju dengan saranan Pendakwa Raya.


mstar


E-Jariah: Beri sekali dapat banyak kali...
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
Kelab BlackV6
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Blog YB Nizar Jamaluddin
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive