Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comRabu, November 25, 2009

Adik gua kena beli serbuk kari"Aiman..""Yer mak.""Tolong beli serbuk kari jap. Mak nak masak kari.""Ala.. suruh la Angah.""Kan Angah tengah mesin kelapa. Kau kan takda buat apa. Alang2 main basikal, kayuh terus kat kedai tuh."KUALA LUMPUR, 24 Nov: Mesyuarat Ahli Jawatankuasa PAS Pusat baru baru ini telah bersetuju melantik Datuk Takiyuddin Hassan sebagai Penolong Setiausaha Agung PAS.

Beliau akan membantu Setiausaha Agung Datuk Mustafa Ali dalam hal-hal berkaitan pendaftaran ahli baru PAS, pendaftaran pertubuhan berkaitan PAS dan hal ehwal pakatan rakyat.

Di peringkat PAS negeri Kelantan, beliau adalah Timbalan Yang Di Pertua PAS kawasan Kota Bharu. Selain itu, beliau yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bunut Payung merupakan exco kerajaan negeri Kelantan memegang potfolio sebagai Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Pelancongan dan Kebudayaan.1. AJK PAS bersetuju bermaksud meluluskan.2. AJK PAS meluluskan bermaksud, hanya meluluskan. Bukan bertanggungjawab mengeluarkan permohonan.3. Bermakna, siapakah yang menghantar permohonan supaya Takiyuddin menjadi penolong Cikgu Pa kepada Mesyuarat AJK PAS?4. Untuk sekadar menjadi penolong, mengapa Takiyuddin Kelantan dalam banyak2 muka pimpinan PAS lain yang free komitmen sama ada as exco, atau as ADUN atau as Ahli Parlimen. Penolong je ma.. ambillah sekor dari Pemuda PAS yang komited dan kurang tanggungjawab.

Perghh... emak gua lagi faham dari Cikgu Pa, beb.

adukataruna


Menambahkan Pendapatan Dengan Team Kami
Saksikan Lelaki Kuat Pacak Langit
Beri sekali dapat banyak kali...
MAHUKAN PENDAPATAN RM2000-RM3000 SEMINGGU?
SEMUA KAMI LELONG!!!
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive