Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, November 24, 2009

Apa itu ALZA






Entah siapa punya idea,model baru Perodua diberi nama ALZA aku tak tau.ALZA itu bermaksud kebangkitan dalam bahasa Sepanyol.Tapi kenapa memilih bahasa Sepanyol? Bahasa Malaysia tak sedap ke?



Rebadge of Toyota (Passo Sette) and Daihatsu (Boon Luminas) Toyota powertrain 1.5 liter VVTI engine 109 PS at 6,000rpm 141Nm of torque at 4,400rpm.
Perodua MPV will be sold around RM55,000 to RM65,000.The new Perodua D46T will be based on the Toyota Passo Sette,It measures 4,180mm long, 1,695mm wide and 1,620mm tall, with a long 2,750mm wheelbase to maximize the interior space (2,550mm long).


Biasa la tengok dalam gambaq memang cantik sebab gambaq itu diambil dari sudut tertentu yang menyerlahkan kecantikannya.Jangan jadi macam myvi lama punya model sudahla...bontot besaq sangat...kehkehkeh...bontot lagi besaq dari tayaq....sekali pandang macam dewa sayap labuh...

Hangpa jangan terkejut,nama ALZA ni telah digunakan sejak dulu lagi.Bukan benda baru beb...Untuk pengetahuan hangpa,ALZA juga terkenal dengan nama ubat keluaran ALZA CORPORATION.




Saksikan Lelaki Kuat Pacak Langit
Beri sekali dapat banyak kali...
MAHUKAN PENDAPATAN RM2000-RM3000 SEMINGGU?
SEMUA KAMI LELONG!!!
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

3 ulasan:

  1. Biax pi kat depa la nama 'ALZA'

    Bagus juga sebab dah nak hampir 'AL...TAN2YA'

    Bukan apa ini nak suruh orang lupakan nama 'AL-TAN..? kah kah kah kah

    BalasPadam
  2. Patutnya Perodua ALYA.....kehkehkeh...

    BalasPadam
  3. Join Perodua Alza Club now @ http://www.alzaclub.my.
    An Online Community/Forum/Club for Owners and Fans of Perodua Alza.

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive