Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSabtu, November 07, 2009

Kijang Lawan Rusa | Nizar NewsPertarungan merebut Piala Malaysia bakal berlangsung malam ini antara Kelantan dan Negeri Sembilan. Kelantan yang dikenali sebagai skuad kijang,manakala lawan yang bakal digomonya pula digelar skuad rusa.Sama cantik sama padan pertemuan ini,bagai sirih pulang ke gagang,bagai sms pulang ke handphone.

Antara kijang dan rusa,yang mana bakal rebah dan dikorbankan malam ini? Jika yang kalah akan dijadikan gulai,semestinya ribuan penonton menanti penuh debar samada mereka akan merasa gulai daging kijang atau rusa pada malam ini.Kedua-duanya sedap dan menyelerakan.Undian blog ini menunjukkan kijang menjadi pilihan untuk menang berdasarkan pungutan undi.Namun bagi penulis pula,skuad yang diramalkan kalah pada malam ini ialah kijang.Bukan kerana penulis seorang penyokong skuad rusa dan bukan juga kerana daging kijang lebih sedap daripada rusa tetapi berdasarkan rekod perlawanan samada dalam liga ataupun sepanjang peringkat awal Piala Malaysia.Skuad rusa lebih konsisten.Selain dari itu,rusa juga mempunyai tanduk yang berbisa berbanding kijang. kehkehkeh!!!Namun untuk merealisasikan ramalan ini rusa harus sentiasa berwaspada kerana kijang mempunyai otak yang cerdik dan mampu mengelak daripada digulai.


PENYOKONG pasukan Kelantan berkumpul di hadapan kawasan Stadium Sultan Mohd Ke-IV untuk menyaksikan Perlawanan Akhir Piala Malaysia di antara Kelantan dan Negeri Sembilan di Stadium Bukit Jalil.

Saksikan Lelaki Kuat Pacak Langit
Beri sekali dapat banyak kali...
MAHUKAN PENDAPATAN RM2000-RM3000 SEMINGGU?
SEMUA KAMI LELONG!!!
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

1 ulasan:

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive