Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comJumaat, November 06, 2009

Tilam lama tukar baru ok...Kereta lama tukar baru dah lingkup | Nizar News

'Swap Skim' proton tamat serta merta...kerajaan sudah tarak duit nak tampung subsidiMengikut sumber-sumber dari para penjual kereta, Proton sudah menamatkan 'swap skim' telah dihentikan  serta merta kerana proton menanggung hutang yang tinggi kepada wakil pengedar/penjual kereta proton.

Lagi sumber memberitahu kerajaan belum lagi menjelaskan subsidi RM5000 bagi sebuah kereta untuk pertukaran kereta baru. Hutang yang meningkat jutaan ringgit itu menyebabkan proton terpaksa menghentikan program 'swap skim' yang sebelum ini dilancarkan bagi membantu industri kereta tempatan terutama proton dan perodua.

Dan cakap-cakap dikalangan penjual dan pengedar perodua belum lagi mendapat arahan untuk menghentikan program 'swap skim' manakala proton menghentikan program tersebut hari ini dengan mengeluarkan pekeliling serta-merta.

Nampaknya polisi Dasar Automotif Negara bagi membantu pengeluar kereta tempatan gagal. Ini menunjukkan kerajaan tidak mempunyai dana lagi dan hutang subsidi kereta proton akan menyebabkan proton tersembab lagi.

Lagi polisi 1Malaysia gagal...proton merana...rakyat papa.....

shambatutiga


Beri sekali dapat banyak kali...
MAHUKAN PENDAPATAN RM2000-RM3000 SEMINGGU?
SEMUA KAMI LELONG!!!
Kelab BlackV6
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive