Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Selasa, Jun 01, 2010

Lambang zionis di dalam komputer anda



Salam... ramai yang tak tahu di dalam komputer kita ada menyimpan lambang zionis macam yang kat atas tu...

Tak percaya?...

Sila pergi ke c drive komputer anda dan lihat di sini :

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF


Itu adalah gambar lambang kemenangan zionis....


Untuk delete gambar ni,copy link di bawah:

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\

Klik mycomputer pada komputer anda dan paste di ruangan address pada komputer anda,tekan enter,kemudian cari fail J0285926.WMF dan delete.

Harap tolong hebahkan..


Share

4 ulasan:

  1. Tq bos,gua dah buang logo yahudi kat mic off tu,tu pun salah satu perjuangan gua tanda protes kat rejim laknatullah tu..

    BalasPadam
  2. Dlm tu lambang dacing BN senget pun ada jugak..patut delete ka? kahkahkah!!!

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama1/6/10 3:04 PTG

    blog ni simpan logo ni xpe pon...

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama2/6/10 9:49 PG

    blog ni bukan simpan le.. ini nak beritahu...

    tq bro for being very informative

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive