Dey Macha

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comJumaat, Mac 25, 2011

AKU NAK JUGAK JADI DATUK MACAM ZUL YANGOATAnwar sanggup sumpah demi kepentingan politik......UTUSAN MELOYA

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sanggup bersumpah bagi menjaga kepentingan politiknya dan melepaskan diri daripada semua pertuduhan yang dihadapi ketika ini.

Bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Senator Mohamad Ezam Mohd. Noor berkata, Anwar akan melakukan apa sahaja bagi menyelamatkan diri serta 'nyawa politiknya' termasuklah bersumpah dengan memegang al-Quran.

"Saya tidak akan terkejut kerana Anwar berada dalam keadaan terdesak ketika ini. Pelbagai tuduhan dihadapinya dan beliau sanggup lakukan apa sahaja untuk melepaskan dirinya.

"Saya percaya beliau akan melakukan sumpah untuk memulihkan imejnya setelah pelbagai tuduhan buruk dihadapinya, tetapi percayalah bahawa sumpah yang dilakukan itu bertujuan politik dan bukannya berlandaskan kepada agama Islam," katanya kepada Utusan Malaysia di sini, hari ini.

Sementara itu, Mohamad Ezam meminta pihak berkuasa merampas pasport antarabangsa Anwar bagi mengelakkan bekas Timbalan Perdana Menteri itu melarikan diri ke luar negara.

Ini kerana katanya, Anwar suka memburukkan nama Malaysia di luar negara dan tindakan tersebut perlu dihalang.

"Tindakan beliau itu jelas merosakkan nama negara. Jadi beliau sewajarnya dihalang keluar dari Malaysia," jelasnya..........

KWAH KWAH KWAH....DULU SENATAK INI CAKAP SURUH DATUK SERI ANWAR IBRAHIM BERSUMPAH...BILA DIJANGKAKAN BELIAU AKAN MELAKUKAN SEDEMIKIAN CAKAP PULAK AKAN MELAKUKAN APA SAJA TERMASUK BERSUMPAH....kwah kwah kwah INILAH CONTOH REPTILIA KACUKKAN KATAK DENGAN BIAWAK... kwah kwah kwah...DULU SENATAK INI MERAYAU KELUAR NEGARA HENTAM KERAJAAN GEROMBOLAN UMNO SAMPAIKAN PEMUDA UMNO GELAR BELIAU INI PENGKHIANAT DAN DIDESAK SUPAYA CABUT KERAKYATANNYA...KINI BILA BERADA DALAM KELOMPOK UMNO BERCAKAP LAGI DAHSYAT...INI MESTI KES NAK BODEK DAN TAWAN HATI NAJIB RAZAK SUPAYA DIBERIKAN JAWATAN MENTERI KABINET....kwah kwah kwah...WOIT!! MAMAT SENATAK... BUKANKAH DULU KAMU JUGA YANG BERCAKAP SEMUA MAKLUMAT MEREKA AKAN RUJUK KAPADA KEDUTAAN BESAR ATAU PEJABAT PESURUHJAYA TINGGI MASING-MASING DIMALAYSIA UNTUK PENGESAHAN... MEREKA TIDAK NYA BODOH TELAN BULAT-BULAT APA YANG DIBERITAHU...KAMU SUDAH LUPA?.. ATAU SENATAK MUDAH LUPA... kwah kwah kwah....UNTUK KES VIDEO SEKS FITNAH MELAMPAU INI SUDAH PASTI KERAJAAN NEGARA-NEGARA LUAR AKAN MINTA LAPORAN DARI KEDUTAAN/PESURUHJAYA TINGGI MASING-MASING....LAGI SATU SEBELUM LUPA MENGAPA KAMU TAK DESAK LAGI SUPAYA PEGUAM NEGARA TERUSKAN PENDAKWAAN TERHADAP KES RASUAH RAHIM TAMBI CHIK..BUKANKAH KERTAS PERTUDUHAN SUDAH SIAP DAN KAMU KENA SUMBAT PENJARA KERANA PENDEDAHAN INI...KATA KAMU MANUSIA BERPRINSIP TEGUH..... RASUAH AMAT DEKAT DIHATI...POODDAAHH!!... KWAH KWAH KWAH.....SEKARANG SIAPAKAH YANG SANGGUP LAKUKAN APA SAJA DEMI KEPENTINGAN POLITIK?....kwah kwah kwah........KATA DULANG PAKU SERPIH..BURUKKAN ORANG TAK TAHU DIRI TU LAGI LEBIH-LEBIH.....KWAH KWAH KWAH...

bumiputera.berjaya

sumber


KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

2 ulasan:

  1. Sebelum terima gelaran Dato' mamat ni dah dapat pingat PKM = Peminat Kamabing Mengawan.

    BalasPadam
  2. kah! kah! kah! patutlaaaaa...

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive