Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comIsnin, Mac 14, 2011

DEY MACHA!!! KASI CARI MANA MARI


[Baca lagi]

Orang salur bantuan, mereka pun tak nak kalah dan salurkan juga bantuan kepada para pelajar Selangor yang pulang ke Mesir. Alhamdulillah.... Itulah rezeki para pelajar. Terima... rezeki tak baik ditolak.

Tetapi... daripada mana UMNO Selangor serta NGO umpama Yayasan Kelana Ehsan [YKE] dapat wang yang begitu banyak.... hampir RM1 juta untuk tujuan tersebut. Where does the money come from??

Kalau kerajaan PR Selangor yang beri bantuan, kita boleh faham dari mana mereka dapat wang. Mereka ada banyak sumber kewangan. Tetapi, kalau UMNO Selangor dan KYE... daripada mana datangnya sumber kewangan mereka?? Kasi tau...

Yang lagi peliknya.... ratusan ribu RM, hutang UMNO Selangor kepada MBSA tidak terbayar. Mengapa?? Kalau boleh beri sumbangan mencecah mata juta ringgit kepada para pelajar... ada pulak duit, tetapi.... mengapa hutang kepada MBSA tidak dilunaskan??

Money... money.... it's all about money. Pandai tuduh kerajaan PR Selangor seleweng duit rakyat, sekarang kasik tahu daripada mana pulak korang dapat duit??

So.... SPRM kalau kamu boleh menjadi lipas kudung apabila aduan dibuat ke atas kerajaan PR Selangor, sekarang jangan butakan mata pulak. Ayuh siasat daripada mana datangnya sumber kewanganUMNO Selangor dan YKE??

Legit atau tak legit....?? No double standard, okay?? You all pro, bukan?? Sila siasat.

motherof3mohdKONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive